hej cure,
sunčeko samo vi uživajte!
mi smo za vikend svuda bili i svašta radili, to mi je sad već strandardni opis vikenda

kod nas je malo zahladilo, ali je kiša padala samo po noći tako da smo landrali po svuda.
tinice, sretan ročkas ančici

kako ste proslavili? kako je slavljenica odradila posao? šta je obukla? sve me zanima, sveeee
ja sam odustala od toga da slavimo ročkas kod kuće, popis je bio 25 odraslih i 14 djece, ja nemam snage za to doma. sve mi onda razvale, cijelu kuću, ne stanu svi u dvorište, nego idu unutra -van, posvađaju se sto puta i tak, odustala sam. bili smo u subotu u igraonici s ekipom u koju jako rijetko idemo i tamo sam se dogovorila, vidkend poslije rođendana da proslavimo s ekipicom klinaca. Iskreno, o financijskom dijelu da ne spominjem koliko mi je ovo isplativije, neusporedivo, ne znam kak je u Zagrebu, ali najviše mi je zbog posla i muke oko spremanja kasnije
tak da moram naručit tortu i onda još slavimo smojima, s mm-ovima, s klincima u igraonici i u vrtiću. ali kad moja slavljenica to voli
jučer smo bili na jednom rođendanu bracinog vrtićkog frenda. oni su doma u dvorištu napuhali dva ona dvorca na napuhavanje, jedan s toboganom, drugi samo skakanje. dakle, ja ne znam koliko je to djece bilo, ali oni su skakali 3 puna sata. jedva su za tortu napravili pauzu, ništa jeli ni pili i nazad na to! seka se spuštala na glavu, zajedno s po 5 velikih cura u liniji, ma nie za gledat šta da kažem. ona stvano ne kuži da je duplo mlađa od njih, samo šiba