Sada je: 18 tra 2026, 12:50.

Generacija 2013. - 10. dio

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

Re: Generacija 2013. - 10. dio

PostPostao/la Diana001 » 01 tra 2016, 08:53

Tinice nek si se malo javila, dugo te nije bilo, ali vidim da naveliko uživate, baš lijepo. Mogu zamisliti kako je slatka u haljinicama i s velikim plavim loknicama, lutkica :le

Latice kako vam je lijepo u dvorištu, kako to meni fali tu u Šibeniku, u Petrčanima imamo zatvoreno dvorište, nešto kao backyard, privatno skroz, treba ga samo još malo srediti ali je idealno za djecu, a tu imamo samo terasu i ulicu :ajme

sunčeko samo vi uživajte u šetnjicama, druženjima, znam ja da ćeš ti iskoristiti maksimalno porodiljni :kiss

Šok jeste ozdravili?

K jučer opet zakurio, 39,5 temp, došla po njega u vrtić on sav crven i vruć i kaže da bi doma, da nebi ostao u parku, odmah sam skužila da je temp. Popodne ga vodim doktorici. Za vikend smo mislili u Petrčane al vidjet ćemo kako će danas biti.
slika slika
Diana001
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Tinica » 01 tra 2016, 08:56

Diana možda je neka jednodnevna viroza..držim fige da je ;)
Mi smo ove godine na starom mjestu od 30.07.-14.08. tak da se nadam da se vidimo!!! :luv
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la latica » 01 tra 2016, 09:14

ma tinice evo ti jedan :luv što si se malo javila! super će sve bit za rođendan, ne sumnjam! a torta od kartona je preeeedivna!!! dođe mi da istu takvu naručim!

mi smo ove godine u predsezoni u Zadar, krajem svibnja, neki dan sam dobila potvrdu za je izlaganje prihvaćeno, 4 dana, diana ako se uspijemo vidjet, bilo bi super!!

a dvorište nam je spas, zaista. sad ćemo malo i sadit cvijeće i rajčice uskoro i oni baš uživaju. penju se na ta dva stabla ko majmunčići, kopaju rupu ispod lješnjaka, a ja mogu uz njih nešto pročitat i kavu popit. seka jučer dođe na pol dvorišta, skine hlače, naguzi se i iskaka jedno ogromno govance :ajme ja i braco smo krepali od smijeha, ali ona se nije dala smest, kaže neće ona ić unutra kad je vani lijepo :hahaha i ništa ja pokupila salvetom govance, obrisala malu guzu , ona se obukla i furaj dalje. dijete iz džungle! onda smo se još vozili na biciklima po susjedstvu, bili s klincima u parku iza kuće, pa brzo obavili shopping i vodili brata na gimnastiku - dok smo čekale smo šetla po parku. došli smo doma u 20 h, oni su oboje počeli plakat od umora, ai meni je došlo da suzu pustim :mrgreen

šok, jeste bolje?
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la latica » 05 tra 2016, 11:29

hej cure, mi smo se lijepo proveli u nedjelju na krštenju. bebica je bila super, a i moja dva hahara u prvom redu u crkvi sat i sitno, nisu crkvu srušili, dakle dobro je bilo :lol seka je naravno skoro bila na oltaru, a M je zazujao kad su krenuli molit oče naš na mađarskom :lol
poslije je bilo predivno na tom imanju u prirodi,klopa super,klinci za dječjim stolom, gledam ove svoje izbirljivce,dupli tanjuri, konobar im vadi ragu juhu, oni kimaju, uzimaju žlice, jedu ko veliki :lol poslije igranje do besvijesti na livadi i u prijateljevom kamperu!

nego nam se seka navečer počela žalit da je boli uho, a mrvicu je šmrcala, tako da smo jučer ujutro išle kod doktorice, upaljeno joj je uho, ostaje doma tjedan dana na antibiotiku. ali srećom, ništa je ne boli i nije uopće imala temperaturu. samo očito ja propustim dobro čistit joj nos i to ću morati stvarno više pazit jer je ovo već drugi puta da njoj od doslovno dva šmrcaja pređe u upalu uha :ajme

jučer smo doma sadili cvijeće i račišćavali garažu, ma vrijedni smo nema šta :lol sutra ja idem radit, braco u vrtić, a seka će ostat s bivšom dadiljom ili će je baka pričuvat ;)

di ste mi drage moje?
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Tinica » 06 tra 2016, 15:39

Ajoj mišica mala :hug kak joj je danas? Više je ne boli?
Dani su divni za izlaske...
Mi smo sve spremili za subotnju feštu :rodj
Još sam danas išla kupiti tanjure i čaše, one puhalice, slamke i kapice...naravno sve na Frozen :lol
Ja danas idem na nokte, sutra na frizuru...
Što se tiće nosića ja njoj apsolutno svaki dan, ali svaki dan uštrcam fiziološku otopinu i evo ona ove godine ne da nije imala temperaturicu nego joj nije curio ni nosić. Nema niti jednog dana izostanka iz vrtića :lebdi
Ja ću cvijeće i terasu drugi tjedan, naručila sam 35 pelargonjia za terasu tako da jedva čekam da mi to sve stigne :liza
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la latica » 06 tra 2016, 16:30

očito ću i ja morat malo više pažnje nosiću posvetit :ajme
ali bitno da je ona ok, nij eje ništa bolilo osim što se tu prvu večer malo požalila, srećom pa je tako. uživa doma! jučer je i braco bio doma jer je za školu išao vadit krv pa sam ga ostavila isto doma, danas je išao u vrtić, ja radit, a seku je čuvala bivša dadilja, sreći nije bilo kraja :joy
jučer se nisu dali iz dvorišta, penjali se po drveću, skakali okolo, pravili blato, veliki je valjda pola kubika vode istočio po dvorištu, vani smo i ručali opet, pa se na stepenicama malo pomole - kaže M: tu nam je mali oltarić. seka se sagne ko i on do poda i moli anđele čuvaru mili :ajme :hahaha na kraju su se ispolijevali pa su se skinuli i onda je M takav gol do pasa, bos ležao i valjao se po travi, poslije ga je sve svrbilo od znoja i trave, morao se prije gimnastike tuširat :ajme

seka popodne ne spava, naravno. neki dan smo ležale i ležale, ali ništa. kaže poslije: oprosti mamice što nisam spavala. nisam mogla zaspat kad mi je neka pticica vristala ispred prozora :hahaha

tinice dobar tulum vam želim, iako ne sumnjam da će bit predivno!!!
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Tinica » 07 tra 2016, 08:47

tu nam je mali oltarić. seka se sagne ko i on do poda i moli anđele čuvaru mili :ajme :hahaha
:luv
oprosti mamice što nisam spavala. nisam mogla zaspat kad mi je neka pticica vristala ispred prozora :hahaha
:rolf
I moja Ančica je sva religiozna, čim čuje zvono na crkvi križa se :hahaha a kad me vidi prvo ide ljubiti medaljon Sv. Benedikta :luv i nikada se nije dogodilo da nije rekla prije nego što je zaspala dam pusu ameni setom Bediku :luv
Je sve je spremno za feštu, i za vrtić i za restoran...
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la Tinica » 07 tra 2016, 08:47

tu nam je mali oltarić. seka se sagne ko i on do poda i moli anđele čuvaru mili :ajme :hahaha
:luv
oprosti mamice što nisam spavala. nisam mogla zaspat kad mi je neka pticica vristala ispred prozora :hahaha
:rolf
I moja Ančica je sva religiozna, čim čuje zvono na crkvi križa se :hahaha a kad me vidi prvo ide ljubiti medaljon Sv. Benedikta :luv i nikada se nije dogodilo da nije rekla prije nego što je zaspala dam pusu ameni setom Bediku :luv
Je sve je spremno za feštu, i za vrtić i za restoran...
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la ŠokNaŠok » 07 tra 2016, 10:04

latica je napisao/la:dakle ona je sjedila u niskom startu pokraj njega i čim mu komadić padne s vilice ili spusti vilicu ili žlicu evo je. ja sam valjda nebrojeno puta rekla da ga ne hrani, da ga pusti da sam jede. na kraju sam ga preselila na drugu stranu pokraj sebe. dakle, ona je onda svaki put umjesto da sjedi i jede, došla i stajala pokraj njega i čekala ko zapeta puška da on spusti vilicu da ona uhvati. jel možeš to zamislit, da svi sjedimo i jedemo, a ona stoji pokraj njega?!?! kad bi joj rekla da ga ne hrani, kaže, pa ne hranim ga samo mu stavljam na vilicu - dakle morala mu je nabost između zalogaja :ajme eeeeeee, kad se toga sjetim, pa to stvarno nije ni za prepričavat :lebdi :lol

apsolutno isto. ona se okrene prema njoj i promatra i čeka. isto to nabadanje. đizs!
jednom sam joj na obiteljskom ručku rekla da bi ja pozvala policiju da se netko tak sjedne pokraj mene i bulji u mene dok jedem.

cure mi smo još u prehladi. rekla moja dokica da može trajati i 5tjedana. smiri se pa vrati i tako stalno. al nije ništa strašno.
al ne javljam se jer sam em s njima sama em radim. baš mi se zaredalo :yess ... volontirala sam na jednoj kampanji za jednu udrugu pa sam držala predavanja pa sad opet volontiram, al i radim paralelno nešto s frendom.

odoh ganjati zabu. nemrem izvršiti plaćanja jer mi je opet nešto s m-tokenom. ranit ću se :basnecu
19.06.2013. carica
20.08.2015. mudrica
ŠokNaŠok
pričam na glas

PostPostao/la sunceko29 » 08 tra 2016, 10:11

Evo i nas! Kisa i doma smo pa sam uhvatila vremena pisati. Po cijele dane smo bili vani. Doma jeli i L odspavao poslije rucka. Malena super spava u kolicima tako da mozemo salabajzati. U tjednu smo u kvartu relacija park, dvoriste (mm slozio trampolin pa ekipa dodje skakati svaki dan), kava u preslatkom bircu/slasticarnici. Vikendima smo posvuda. L obozava Bundek i Maksimir. I dalje imamo ceste posjete frendova, jos ih imamo dosta pa su nam iducih 4, 5 vikenda krcati. Veselimo se moru na koje idemo 20.5.

Rezervirala sam L igraonicu za njegov rockas. Ne mogu vjerovati da ce uskoro 3 godine :shock , proletilo mi!

T je super, raste i napreduje, fino papa, smije nam se stalno, prava je maza :luv ... Spava ok iako zadnje 2 noci je budna od 4- cca 5:30. Nadam se da je to neka faza koja ce brzo proci :lol

Ispadi od L i dalje prisutni no skuzila sam da fakat pali da ga zagrlim dok ne prodje. Inace je veseli, brbljavi i super mali covjek :srca
Samo pozitiva :-)
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la latica » 11 tra 2016, 12:13

hej cure,
sunčeko samo vi uživajte!
mi smo za vikend svuda bili i svašta radili, to mi je sad već strandardni opis vikenda :lol kod nas je malo zahladilo, ali je kiša padala samo po noći tako da smo landrali po svuda.

tinice, sretan ročkas ančici :rodj :rodj :rodj kako ste proslavili? kako je slavljenica odradila posao? šta je obukla? sve me zanima, sveeee :kiss :kiss :kiss

ja sam odustala od toga da slavimo ročkas kod kuće, popis je bio 25 odraslih i 14 djece, ja nemam snage za to doma. sve mi onda razvale, cijelu kuću, ne stanu svi u dvorište, nego idu unutra -van, posvađaju se sto puta i tak, odustala sam. bili smo u subotu u igraonici s ekipom u koju jako rijetko idemo i tamo sam se dogovorila, vidkend poslije rođendana da proslavimo s ekipicom klinaca. Iskreno, o financijskom dijelu da ne spominjem koliko mi je ovo isplativije, neusporedivo, ne znam kak je u Zagrebu, ali najviše mi je zbog posla i muke oko spremanja kasnije :ajme
tak da moram naručit tortu i onda još slavimo smojima, s mm-ovima, s klincima u igraonici i u vrtiću. ali kad moja slavljenica to voli :srca

jučer smo bili na jednom rođendanu bracinog vrtićkog frenda. oni su doma u dvorištu napuhali dva ona dvorca na napuhavanje, jedan s toboganom, drugi samo skakanje. dakle, ja ne znam koliko je to djece bilo, ali oni su skakali 3 puna sata. jedva su za tortu napravili pauzu, ništa jeli ni pili i nazad na to! seka se spuštala na glavu, zajedno s po 5 velikih cura u liniji, ma nie za gledat šta da kažem. ona stvano ne kuži da je duplo mlađa od njih, samo šiba :ajme
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la pčelica_maja_23 » 11 tra 2016, 20:56

Ancice sretan rodjendan!!!!

Lativce zavidim na vrtu
On bi nas spasio i ustedio mi puno briga oko izlazaka i cuvanja njih oko ceste a da ne govorim povrce!!!

Mi uredjujemo nasu gredicu na betonskom parkingu i njie lose

Ana je oooogroma ima valkjda 7 kg i nosi 68 i 74
Ima 4 mj
08.09.2011. jesenska šefica mekog srca
14.04.2013. blaženi nestaško među ženama
05.12.2015 adventska princeza
pčelica_maja_23
Kvočka zvana pčela

PostPostao/la latica » 12 tra 2016, 09:24

pčelice drago mi je da si se malo javila :luv
mi imamo malo dvorište, taman za njih za igranje i nama za zapalit roštilj, a sadimo malo rajčice, blitve i salate u teglama, nemamo mjesta za gredicu za povrće! ali nam je super jer ja mogu nešto u kući radit ili s njima u dvorištu, a oni se igraju na zraku, ne moramo se pakirat za van ko inače ;)

bravo za malu seku :luv :luv
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la ŠokNaŠok » 12 tra 2016, 12:19

i ja bi malo dvorište :basnecu

čak sam očajna rekla mm da ćemo kupiti koš za košarku i staviti ga u dvorište zgrade. dvorište je malo, u sjeni na sjeveru, zbetonirano i ograđeno zidovima :whew al bar to da imamo ko neku lokaciju za "hitno iskrcavanje" :nata
19.06.2013. carica
20.08.2015. mudrica
ŠokNaŠok
pričam na glas

PostPostao/la walter » 12 tra 2016, 22:07

Heeejjj moje drage!!!
Citam vas i ne vjerujem koliko je proslo da se nisam javila.
Dobro smo, zdravi i u punom gasu...svasta ima novoga.
Na novom sam mjestu u istoj firmi pa se uhodavam jos. I imam konacno neradne subote!!!!
Svilenka ne siki vec tjedan dana, to sam u biti dosla reci.Dodje svaki dan pitati nekoliko puta al se dogovorimo da je vec velika i sa joj sika ne treba vise. Al meni fali, joj strasno...ljubim sve
slika

Švrćo 2010.
walter
sve ja to mogu

PostPostao/la ŠokNaŠok » 13 tra 2016, 08:07

walter za subote :up

za dojenje svaka cast na stazu!! moj naklon draga :kiss
19.06.2013. carica
20.08.2015. mudrica
ŠokNaŠok
pričam na glas

PostPostao/la latica » 13 tra 2016, 08:46

bome i moj naklon draga! ja sam i zaboravila da smo dojile, a prošlo je malo više od godinu dana kako je prestala. i baš mi je neobično da sad u zadnje vrijeme spomene da bi ona kad se beba rodi isto malo cicala :shock :lol naravno da bi, to će bit sve ko i beba :lol

i super za neradne subote walter, sad se možda nekad i nađemo na kavi s klincima ;)

naš braco jučer obavio zadnji pregled i cijepljenje pred školu. cijepljenje je bilo borbeno :ajme i dođemo doma, on i seka u dvorištu, ja u kući i ne čujem šta pričaju, a vidim da je neko objašnjavanje u tijeku. evo nje za minutu unutra: mama je bi se isto cijepila!!! :hahaha naravno, bratac se hvalio i sad bi i ona. pitam je ja jel zna ona šta to znači: ne :lol ali ona bi se svejedno cijepila, jer ako je brat, to mora da je nešto dobro ;)
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la cici » 14 tra 2016, 10:30

Evo ulijećem kao padobranac da čestitam rođendane:

Prvo našoj Ančici sa par dana zakašnjenja!!!!! :rodj SRETAN ROĐENDAN!!!!!! :rodj :rodj :kiss

A onda i našim dečkima koji danas imaju : PAVLO I LEO SRETAN ROĐENDAN!!!!! :rodj :rodj :kiss :kiss

Sve vas ljubim i nadam se da ste dobro i zdravi!!! Tipkam kad uhvatim malo više vremena :hug
slika slika
cici
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la sunceko29 » 14 tra 2016, 13:31

cici je napisao/la:Prvo našoj Ančici sa par dana zakašnjenja!!!!! :rodj SRETAN ROĐENDAN!!!!!! :rodj :rodj :kiss

A onda i našim dečkima koji danas imaju : PAVLO I LEO SRETAN ROĐENDAN!!!!! :rodj :rodj :kiss :kiss

Pridruzujem se cestitkama!!! :rodj :joy
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la sunceko29 » 14 tra 2016, 13:39

walter svaka cast!!! L ko da nikada nije dojio. Samo kaze da je on papao ciku kad je bio mali ko seka. Ne sjeca se, ja sam mu to rekla.
Inace smo super! Bili na Danima otvorenih vrata u buducem vrticu od L. Toliko je bio odusevljen da se derao i plakao kad smo odlazili jer on hoce ostati u "vuticu". Nadam se da ce tak biti i u 9.mjesecu. Malo je prehladjen no inhaliramo se stalno.

T je super, premedena je i stalno se smije :srca L joj je centar svemira. Samo se okrece za njim i on uvijek dobije najljepsi osmijeh :luv U ponedjeljak idemo na pregled i cijepljenje :ajme uvijek sam prestrasena s cijepljenjima.

Sutra cemo na Bundek. U subotu ujutro idemo na rockas od mog kumceta. Uzivamo :)
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la pčelica_maja_23 » 14 tra 2016, 14:04

mi danas slavimo 3.
no zabava ce biti u subotu kad mtata slavi 60ti.
budemo sve odjednom

joj kako mi je nekomotno i tesko sa svima tu kod mojih.
strasno su mi roditelji komotni, ne mozemo mrdnuti a svuda trebamo od kuppovine zubara
, prijatelje vidjeti

al imamo vrt ovdje , super je to
08.09.2011. jesenska šefica mekog srca
14.04.2013. blaženi nestaško među ženama
05.12.2015 adventska princeza
pčelica_maja_23
Kvočka zvana pčela

PostPostao/la latica » 14 tra 2016, 14:07

sunceko29 je napisao/la:
T je super, premedena je i stalno se smije :srca L joj je centar svemira. Samo se okrece za njim i on uvijek dobije najljepsi osmijeh

e da, to je ta ljubav :srca

koja kasnije ima i drugu stranu :lol evo moja je jutros plakala jer braco ide s vrtićem na provjeru plivanja, a ona ne ide, dakle kako je ona nedokazna nekad :ajme ona bi u banju kaže i ona bi u banju, pita me jutros - jesi i meni spremila stvari :ajme
a to banja, to je od sveki pokupila i sad stalno o banji priča!

i čestitamo rođendan našim dečkimaaaaa :rodj evo i sezona rođendana, a mame se ne javljaju :basnecu

pčelice pisale smo isto vrijeme ;) nadam se da će ipak roditelji malo više uskočit i da ćete obavit sve što treba! i uživajte u proslavi!!! sretan ročkas P još jednom :luv
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la sunceko29 » 15 tra 2016, 21:21

pcelice i ja drzim fige da tvoji vise uskoče pa da i ti malo uzivas odnosno predahnes...

L je u novoj fazi - sramežljivost u kombinaciji sa strahom od klinaca. Danas u parku na Jarunu na svim penjalicama bježi od vršnjaka na nacin da me panično zove da ga skinem s nekog cuda za penjanje cim neki decko krene prema njemu. Isto tako tko god mu se od odraslih obrati se srami. Ovo za sramljenje mi je i jasno no otkuda ovo s klincima nemam pojma. On je uvijek bio jako društven.

Fakat imam puno strpljenja za sva njegova cuda no fakat u zadnja 2 mjeseca mu se jadnom sve nakupilo....
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la ŠokNaŠok » 16 tra 2016, 20:44

negdje sam procitala da cesto u trecoj postanu nesigurni... skuze kolikije svijet i pocmu sebe kuziti vise pa se vise povlace.. ne sjecam se tocno kad i gdje procitah... :dunno
19.06.2013. carica
20.08.2015. mudrica
ŠokNaŠok
pričam na glas

PostPostao/la Tinica » 18 tra 2016, 09:31

Dobro jutro!
evo da se i ja malo javim... fešta prošla savršeno, torta bila odlična i po izgledu i po ukusu, slavljenica oduševljena ma sve je bilo super super....
U vrtiću su isto imali feštu, donijela sam i balone i tortu, slatkiše, voće ma baš im je bilo super super...
Ančica mi je u fazi haljina... svih vrsta... baš je postala prava mala curica....
Bicikl obožava, dani nam idu na ruku... mislim da ću od slijedećeg mjeseca krenuti na plivanje opet...
Evo tortice: https://www.facebook.com/86556274678779 ... =3&theater
Jučer sam joj sortirala robicu za ovo toplije vrijeme...ajme meni koliko ta mala ima robe :ajme
Kupaće gaćice će joj biti dobre još od prošle godine, a planiram joj uzeti ovo kao i svake godine za ljeto najbolja moguća stvar :
http://oryginalnebuty.pl/media/catalog/ ... -90333.jpg
Ona se ne srami nikoga, brbljava je, vesela, non stop pjeva, i sad je učim da pozdravlja kad uđemo u dućan i kod izlaska.
Kad sam sama s njom ona je med i mlijeko ali kad tata dođe to se čudo odmah povampiri. Ajme što ga vrti oko malog prsta to nije normalno...
I uvijek nevjerojatno kako se uvijek taj čovjek upeca da ispadne da se na kraju on njoj izvinjava i moli je za oprost jer ju je mrko pogledao ili povisio glas :hahaha
Ja to ne mogu vjerovati kako je popustljiv prema njoj...užas... a ona prasica to koristi na veliko :ajme
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la latica » 18 tra 2016, 10:07

tinice, super za proslavu, nisam nis umnjala d aće biti super!!!

ja moram isto krenut s pripremama, do sad sam rezervirala igraonicu i jučer sam htjela naručit tortu u toj divnoj slastičarni u kojoj imaju onako fine domaće torte sa slatkim vrhnjem, a ne šlagom i još jučer klinci i ja probavamo neku s jagodama i kaže žena da su oni bukirani mejsecima unaprijed i da za tri tjedna nema šanse da napravi tortu :(
i tortu od kartona moram naručit za vrtić, samo nikako da se odlučim kakvu...

vikend nam je bio divan, išli u zoo, vozili se kompom, šetali, vozili bicikle. jedino sam ja nedjelju radila do 13, ali onda smo opet nas troje skupa landrali i odmarali. bili smo jako umorni, to popodne vrijeme je bilo tako teško, sparno, užareno doslovno, ranije smo išli spavat, legli svi troje u 20.30 i do ujutro se nitko nije mrdnuo :lol

sunči :hug polako, nemoj ni od sebe očekivat da sve možeš uvijek riješit i ishendlat :luv

moja vila se isto malo srami u zadnej vrijeme, ali onda me nekad iznenadi koiko je otvorena i društvena. isto je ozbiljno prepredena :lol navečer mi se umiljkava: jako si mi lijepa i jako te volim, zagrli me cvusto, cvusto :le
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Tinica » 18 tra 2016, 10:35

Latice jel ona isto u Frozenu?
Bome kako to vrijeme leti, već 3 godine iza nas :luv
Joj tak i ova moja sa tortama, ja sam tortu naručila još u 1. mjesecu jer znam da su u ovo vrijeme krizme i pričesti tak da budem ziher da će je moći napraviti.
Kako ti proživljavaš ove dane... jel se bebica jako rita?
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la latica » 18 tra 2016, 10:40

hehe, moja bebica se ne rita, nego pleše :ajme nemam druge riječi za opisat to što radi, to se sve nešto vrti unutra :lol
ali ja sam super, puj puj puj, radim 100 na sat da sve stignem prije poroda, djecu razvažam na sve strane jer mi mm već dva tjedna radi po cijele dane i jedva ga vidimo, svaki dan skuham, ali spremanje sam prepustila drugima, navečer sam krepana, ali zato dan izdržim u ludom ritmu :lol samo da tako i ostane!!

je - ona je isto u forzen, iako crtić nije gledala valjda od božića, ali voli da su svuda elsa i ana. a uopće se njima ne igra :lol gleda samo peppu imašu i poštara peta.
ali zato se isto poprincezila pa sad i po doma obuće aninu haljinu za krunidbu i pleše u njoj. mislim da ću joj tortu na kraju uzet neku zelenu tortu da bude u skladu s haljinom, kad ona više voli Anu!
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Tinica » 18 tra 2016, 10:51

Meni je isto draža Ana :luv i uvijek kad se igramo onda sam ja princeza Ana a ona Elsa. :luv
Joj ona isto taj crtić niti ne znam gdje je jer preko tjedna nas ni nema doma, vikendom landramo okolo...
Joj a sad je dobila za rođendan neku macu balerinu... meni je to tako ružna igračka a ona je obožava...
Čekaj da vidim ak je nađem... https://www.google.hr/search?q=jasmina+ ... xlttTuM%3A
Evo je ona mačka kaj gore sjedi sa rozim tilom kao haljinica za balerine.
Ona s tom mačkom ide svuda a meni je tak nekak onak :lebdi
Obožava slagati legiće i sad za ročkas je od brace dobila veliki dvorac od Sophie pa za nju i neznam...
Za mobitel više i ne pita :faca
Bili smo u petak navečer u Dubravi kod Leopolda Mandića :luv
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la Diana001 » 18 tra 2016, 20:40

Prvo da svima sa zakašnjenjem čestitam rođendan!
Tinice torta je vau al to sam i ocekivala. Znaci lijepo ste se zabavili, jel Ančica uživala?

Latice vi ste sto na sat znaci. Kako podnosis ovu trudnocu?

Sunceko kako ste nam vi?
Sto se tice tog sramljenja i strahova sve su ti to njihove faze, K je bas nedavno bio u toj fazi, svakog se sramio i svega se bojao, samo se povlacio i stiskao uz mene al evo polako prolazi ta faza, al onda opet dolazi neka druga i treba smisljati nacina kako nju prezivjeti. Al sve su to cari odgoja i odrastanja. I sve ce to brzo proci.

Cici, Šok šaljemo puse!

Mi smo super, kako je lijepo vrijeme stalno smo vani, vozimo biciklu, igramo nogomet, boće. Iskoristavamo proljeće maksimalno.
Ovaj vikend smo bili na svadbi, K je kratko bio s nama na pocetku i da bi on htio igrati nogomet kod bake pa smo ga odveli kod mojih i ja i mm malo uzivali.
A K kod mojih po noci izboli komarci uzasno, jedno 15-ak uboda i dobio jaku alergijsku reakciju, otekle mu ruke na mjestima uboda i jutros mu obraz i oko otekli pa smo morali kod doktorice, dobio rinolan da nastavi piti, tobrex kapi za oko i maxidex mast. I nikako da mu skroz splasnu otekline.
Moram mu vec sad uzeti nesto i spricati ga stalno preventivno da izbjegnemo ovakve situacije.
Dajte neke preporuke za prirodne proizvode. Čula sam za eco.kid, jel ina koja iskustva s njihovim proizvodima?
slika slika
Diana001
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PrethodnaSljedeća

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.