Danas je dan bez trudova! Zasad barem.... ajd', dok mi dođu ta kolica nek potrajem
Dojenje je teško, ali vrijedi truda. Sa E sam se izdajala skoro 9 mj i plakala cijelo vrijeme, na koncu više nisam imala snage za to, a i količina se smanjivala rapidno. Sa B sam odlučila biti ustrajnija, pa su nas čak i zadržali 1 dan duže u bolnici jer nisam dala da mu daju bočicu (to je zeznulo E - navikla da mlijeko samo teče, a kod dojenja se ipak treba potruditi). Imala sam i kvrge na grudima, plakala od bolova, ali uspjeli smo. Ne znam koliko sam puta plakala rodama na telefon, ali one su me spasile jer su me svi oko mene nagovarali na bočicu.... On je doduše bio beba koja je prvih godinu dana provela doslovce na meni, nismo imali reda kod dojenja, stalno je visio na meni. (E je bila ko urica - svakih 3 i pol sata, a noć je počela spavati već sam mjesec dana). Dojila sam ga točno 2 godine (na 2. rođendan zadnji put
) i nije mi žao. Dojila bi ja još da mu cica nije bila zamjena za dudu, mlijeka sam imala i previše. On danas ima 11 godina, ali mu je ostao osjećaj sigurnosti kad stavi glavu (ili barem ruku) na mene, ali na golu kožu. To je nešto neprocjenjivo
I sad se nadam da ću uspjeti kod dojenja, iskustva imam, volje imam, nadam se da će i bebica biti voljna
Kitty je li ti stalo krvarenje?
Mlada mama da, baš smo u istoj kaši, to si dobro rekla
Još malo pa ćemo se sve uduplati

ono - čista krv
sada me već stvarno malo brine - no bolova nikakvih nema. vidjet ćemo, pričekat ću još par dana (dajem si tri tjedna krvavih lohija), onda se aktiviram.
mirovanje,antobiotici i za 10 dana kontrola.ona pomalo raste i nikako da tu guzici okrene meni pod nos
to me dosta brine.ali bitno da je ona dobro i da sto duze ostane unutra 
sada samo polako, daleko ćete vi dogurati u jednom komadu!
uz dojenje, manje od tri tjedna nakon poroda? uglavnom, čekam još koji dan - ako ne stane, provjerit ću što se događa. mislim, nije da me nešto brine jer bolova nemam, više me brine gubitak krvi.
Skužila je da sam bila jutros u Lidlu i kupila si neku trudničku robu pa mi valjda pušta da to iznosim
ma i ja mislim da nije ništa alarmantno. bilo bi bolova da je nešto što zahtijeva intervenciju...
ono, budna je tu i tamo po 15-ak minuta, pola sata, možda jedan sat - i to samo ako je kupam, igramo se, dojim itd. zapravo je jedini period budnosti u gluho doba noći, tipa 1 sat u noći, tada zaplače kao da ima grčeve - i relativno je teško smirim. ali je ostatak vremena posve mirna, djeluje baš zadovoljna beba. fino se je zbucala, ima višestruke podbratke
bas sve...jedva se dignem iz kreveta..noci su mi uzasne.nista ne spavam i jos se toliko bojim poroda i tog zatka...

ugl muka mi je...kako god da krene...uzasavam se poroda 
beba se fakat može u zadnji tren okrenuti... a i neće sigurno napraviti ništa da ugroze tebe ili bebu. jesi li planirala s nekim ići na porod? meni je recimo to što je MM išao sa mnom davalo jako puno sigurnosti... uglavnom, bit će sve OK, vidjet ćeš...
sve se fokusiram da izdrzimo ovako barem jos 2 tj i onda se sjetim da to cudo mora nekako van
mi smo od prekjucer kuci
da,napokon sam vidila i ApGAR,dobio je 8, za tonus i refleks po 1 bod,sve ostalo super. Ja zadovoljna u svakom slucaju. Oporavljam se nelose, prokrvarim malo tijekom svakog dojenja, tocno osjetim,otpqo mi je jedan vanjski sav,ili je cak pukao,nisam 100% sigurna,samo znam da vise ne smeta 

jeste li se vi susrele sa ovakvim glupim situacijama?ne vrijedi na to gubiti zivce i inace mi to ne smeta..ali jucer...
I ja isto tako, pustim neko vrijeme, a onda me ulovi trenutak pa pop.....!
A najviše ih muči to što ne dam da mi diraju trbuh. To smiju samo md i djeca. Jer sve trudnice vole da im se mazi trbuh. O da. Sve su lude za time