Sada je: 18 tra 2026, 12:55.

Generacija 2013. - 10. dio

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

Re: Generacija 2013. - 10. dio

PostPostao/la latica » 19 tra 2016, 09:07

diana i kod nas ima komaraca, neki dan ja zaljevam navečer dvorište- ono što smo posijali u teglama,a o ni se samo dižu iz trave :ajme isto moram hitno uzet nešto za djecu, prošle godine sam nešto iz bio&bio imala, mislim da ću opet morat do tamo potegnut. javim ti kad vidim šta imaju ;)

što se trudnoće tiče, ja sam super. evo već 26 tjedana, a ja stvarno jako puno trčim i radim. samo se nadam bit dovoljno pametna da barem sad polako usporim, da si ne bi zeznula nešto pred kraj. jako mi je zadnjih tjedana naporan tempo jer mm nije uopće doma, a mi smo zbog onih praznika imali nadoknade engleskog, pa sistematski sa starijim i testiranje za školu, uglavnom, po 4 puta tjedno vozim nekog na engleski, 2 puta gimnastika i još dodatno - obavit shopping, skuhat, pokosit dvorište, posadit nešto i tako u krug :ajme
pošli tjedan sam jedan dan išla poslije posla po njih u vrtić, pa smo išli doma, onda sam njega vodila na sistematski, a nju trebala ostavit kod sveki, krenemo, ja produžim pokraj njihove kuće :ajme ništa - u rikverc i ostavi malu, poslije pregleda, idemo doma, ja opet parkiram ispred naše kuće i sjetim se - zaboravila sam pokupit malu! ajde po nju, nas troje ručamo doma i opet u auto, ostavi starijeg od sveki i nju vodi na engleski. ne znam više di mi je glava :lebdi
ali sad ovaj tjedan smo gotovi s nadoknadama - ona smo ipak relaksiraniji pa možemo prošetat do engleskog, ili nas dvije dok je on na engleskom prošetamo na sladoled, malo laganiji tempo, i malo više uživanja, a ne samo strka ...
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Tinica » 19 tra 2016, 10:02

Ajme curke pa kaj već sad ima komaraca? Tu kod nas za sada ništa i hvala bogu da je tako.
Diana planiraj ovo ljeto da se vidimo na bazenu :joy
Ja sam jučer kupila ovo: http://e-sportline.pl/data/gfx/pictures ... jpg?957711 i to sam dva put išla mijenjati jer joj je 25 bilo na knap.
Vidim u cicibanu još nema ljetnih sandalica samo mi treba još to i ona je spremna za ljetnu sezonu.
Latice što ti maleni ide 4 puta tjedno na engleski?
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la Tinica » 19 tra 2016, 10:02

Ajme curke pa kaj već sad ima komaraca? Tu kod nas za sada ništa i hvala bogu da je tako.
Diana planiraj ovo ljeto da se vidimo na bazenu :joy
Ja sam jučer kupila ovo: http://e-sportline.pl/data/gfx/pictures ... jpg?957711 i to sam dva put išla mijenjati jer joj je 25 bilo na knap.
Vidim u cicibanu još nema ljetnih sandalica samo mi treba još to i ona je spremna za ljetnu sezonu.
Latice što ti maleni ide 4 puta tjedno na engleski?
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la Diana001 » 19 tra 2016, 10:32

Tinice obavezno se na ljeto vidimo. Bas nam je svadba u subotu bila u Olympiji, i bili smo na bazenu pa sam vas se sjetila.
Ja sam te Karlu imala prvo ljeto al njemu nosu bas dobre, malo mu je visi rist pa su mu se stalno odljepljivale.
Mislim da cemo ove godine crocsice uzeti jer su mu one sad fora da ih lako sam obuje i izuje.

Latice obavezno javi kad vidis ponudu u bio&bio.
Stvarno vam je tempo ubitacan, al morat ces malo sad usporiti pred kraj, al ajde uskoro ce i ljeto i laganiji tempo. Kad ste vi ono u Zadru? Oko 20.05?
Ja nemogu vjerovati da si ti vec 26 tj trudna, pa tako mi je proletilo to.
slika slika
Diana001
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la latica » 19 tra 2016, 10:59

tinice ne ide on 4 puta, ide jednom i jednom seka, ali kad imamo nadoknadu jer nas dugo nije bilo onda idu svako 2 puta, dakle ukupno 4 puta ih razvozim.
diana, mi smo od 19 do 22. 5. u Zadru ;)

i meni ova trudnoća leti, jako jako mi leti. seka najviše prati napredak i čeka bebu :luv nasloni se na trbuh pa priča s njom,pa je lupka, pa je mazi, i jako se puno u zadnje vrijeme igra s lutkama, presvlači im pelene i tak, sva je u tome, očito se i ona priprema za novu ulogu pomoćnice. živo me znaima kak će to izgledat. mislim da će joj bit jako teško, ipak je ona jako vezana za mene i još tako tvrdoglava, ali šta da radimo, naviknut će se...
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Tinica » 19 tra 2016, 11:02

Jel mi vjeruješ da jedva čekam :joy :joy :joy
Ja se grozim tih kroksica i sad ko za peh bili smo u Zadru ono u drugom mjesecu i kako Ančica nije imala od prošle godine ove šlapice uzela sam od susjede te kroksice preko vikenda da ima za bazen i tamo je bio onaj doktor Peharec iz Pule. I on kad je malu vidio u njima govori meni...e mama mama zašto to radite biću koju volite najviše na svijetu... ustvari ja bi trebao biti sretan kad vidim koliko ljudi nose te papuče jer će kad tad završiti kod mene ali meni dođe da plačem kad vidim kako svjesno uništavate djetetovo zdravlje. I ja se idem ispričavati njemu da smo to samo posudili preko vikenda, da su meni isto ružne i da nih nikad ne bi kupila ali moš misliti kaj mi je povjerovao. Ali zbilja nikad ni Franu ih nisam kupovala a ni ona ih nema.
Meni je isto Latice tvoja trudnoća baš preletila... :luv
aha kužim to samo taj tjedan idu tako? Jesi dobila pismo iz HD :luv
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la Diana001 » 19 tra 2016, 11:23

A sto on preporucuje za more tako? Jer meni se nijedne od svih tih ne čine kao dobar izbor, ni te nike ni one adidasove, a ni crocse.
slika slika
Diana001
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la latica » 19 tra 2016, 11:37

mislim da je fora kod crocsica što su one dosta tvrde pa se ne savijaju sa stopalom, ove druge su mekane - ne drže istina zglob i to, nemaju neku "anatomsku" podlogu, odnosno gazište, ali se prilagođavaju u hodu stopalu i savijaju se. :dunno
meni su crocsice svejedno zakon za neke situacije, mislim da ako ih dijete ponekad nosi nije nikakav problem. Iako i ove nikeove su mi super za ljeto, mi smo imali slične tima prošle godine ;) ali dobro, za nju ima takvih, ali šta da ja ovom starijem kupim, on neće takve šlapice nosit i ni nema broj 31, a japanke su mi prekrižene, bolje da je u crocksicama ili?

tinice, fora s nadoknadam je da mi tri tjedan imamo takav ritam s nadoknadama jer su dva tjedna bili u zg pa su propustili, a i tjedan prije zbog nekih rođendana i tak. tak da se meni fakat nakupilo, ali sad je to gotovo i ne želim se više sjetit toga :lol nismo dobili nikakvo pismo od HD?
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Tinica » 19 tra 2016, 14:43

Sad sam išla gledati Diana jer je moj Franči isto imao taj "problem" sa ristom :lol
Prije su postojale od Championa te sandalice za plažu i bile su mi super super...ali sada koliko vidim više to ne proizvode.
E zaboravila sam vam reći da mi je Anči jučer navečer pojela 10 komada jaja :ajme
Da dobro ste pročitale :hahaha ja sam si skuhala za salatu sa matovilcem i oljuštila ih i stavila da se hladi i dok sam došla sa tuširanja imam kaj vidjeti u kuhinji.
Ona sjedi dolje u bademantilu kuglice žute sve oko nje i pojela ženska sve bjelanjke :ajme
Tu je zbilja na mene...ja to žuto ne bi stavila u usta za ništa na svijetu :lol
Latice ja iskreno isto jedva čekam da završi škola i da malo predahnem...
Kad mi završe Olimpići ona će krenuti na tenis :luv
Latice Fran je isto japanke počeo tek prije dvije godine nositi jer on je bio toliko šlampavi da nema šanse da ga pustim u njima van :lol
Njemu sam preko ljeta kupovala ove: https://asset1.surfcdn.com/geox-sandals ... BEj&V=3R@3
Svake godine isti model možda u drugoj boji ali sada recimo nema šanse da bi on to htio nositi :lol
Kako smo mi zbilja puno putovali preko ljeta to mi je bilo idealno jer mu se nije skidalo, nije mu se nogica znojila ma odlična stvar.
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la sunceko29 » 19 tra 2016, 20:10

tinice 10 jaja?! :shock Ja toliko ne mrem pojesti :lol L planiram isto uzeti te Nike-ice. Proslo ljeto je imao crocse no malo ih je nosio jer su ga nazuljale sa strane.
Ja odbrojavam, idemo na more 20.5. :joy

Promijenila sam pedijatricu L, sada je kod iste ko i T koja je minutu od nas doma i odlicna je! Polako pocinjem sredjivati dokumentaciju L za vrtic. Daj mi please recite kada su obicno intervjui? Papiri se nose do 13.5. Na intervju moral donijeti i potvrdu od pedice (plus knjižica cijepljenja) pa da znam kada da obavimo taj pregled kod pedice plus da zamolim u vrticu da intervju obavimo prije ili poslije mora. U ovoj prvoj turi idemo na 3 tjedna.

Jucer T bila na pregledu i pikici. Ima 59cm i 4780g, pedica kaze da je beba za plus 5 :srca . Socijalni smješak ima vec 2 tjedna sto je meni nevjerojatno tak rano. Veseljak je totalni! Plakala je jako na pikicu i popodne imala reakciju na nogici crvenilo i plakala. Dala joj pola cepica..hb se smirilo brzo!

Inace smo super, L ima ispade tu i tamo no učimo se i mi i on nositi s time. Prema T je divan :luv ...
Samo pozitiva :-)
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la latica » 20 tra 2016, 10:01

prvo moram reći: 10 JAJA?!?!?!?!?!? ja ne mogu vjerovat, ma nek su samo i bjeljanjci - pa di joj to stane?

te geoxice sam i ja starijem uvijek uzimala za ljeto, ali to mi nije za plažu. onda bi mu uzela takve slične gumene, mislim da su rider marka bile za plažu da ih može smočit ako stane u more, ali opet mi se crocksice čine za njeg zgodnije. ja uvijek uzmem one tamnoplave klasične, te su mi jedine nekako lijepe.

sunčeko, pusa smjehuljici :luv super da vam je pedica tako blizu i super za more. mi isto idemo taj vikend jer ja idem na konferenciju u zadar. odnosno, nadam se da idemo, jer mm nešto kemija, zadavit ću ga ovih dana :lebdi

naručila sam tortu za vrtić od kartona. duga je to storija s mojim odlučivanjem, htjela sam pravu tortu, na kraju sam ovu odabrala i to je to. cura je birala i birala i na kraju izabrala Mašu i medu, a ne Frozen :mrgreen za igraonicu ću naručit finu bijelu torticu s kremom, i gore stavit figurice što sam uzela na ebayu - cijela ekipa iz frozena!
evo tortice od kartona:
slika
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Tinica » 20 tra 2016, 10:09

Sunčeko super za mjere :joy
Joj znam kak je mene ta njezina kilaža opterećivala :ajme
Znači u Primošten se ide :srca
Mi idemo u Umag u 6. mjesecu a krajem 7. u Dalmaciju :joy
Latice super je torta :rodj joj kak se oni vesele tim feštama :rodj
Figurice za pravu tortu sam i ja kupila jer slastičarnice imaju zabranu za Frozen :ajme
A što se tiće hrane ona zbilja ali zbilja jako puno jede...teta u vrtiću mi veli da uvijek traži repete što se na njoj uopće ne bi moglo vidjeti.
Ali evo za večeru je jučer pojela cijele one slance prstiće i cijelu mozarellu i popila još jedan onaj mali tetrapak mlijeka na slamkicu.
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la latica » 20 tra 2016, 10:16

za usporedbu - moja je za večeru pojela dvije velike žlice domaće granole (na suho) i popila malu šalicu domaćeg jogurta i ja sam bila preeezadovoljna :lol žličicom jede granolu, a jogurt pije sa strane, neće pomiješat :ajme
a najviše voli popit kako ujutro i navečer, i to samo od kozjeg mlijeka pije, počet će mi meketat uskoro :lol
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Tinica » 20 tra 2016, 10:37

:hahaha evo pa sad reci :hahaha
A ima sigurno više kila od moje :lebdi
Baš je gledam jučer u tajicama neki dan uzela sam joj u zari one šarene
http://www.zara.com/hr/en/kids/girl-%7C ... 84003.html

Predobro izgledaju sa gore jednobojnom tirkiznom majčicom :luv ali njoj to sve puše koliko je štrkljava a visoka.
Kak stoje sa visinom? Koju veličinu im uzimate?
Zadnja izmjena: Tinica; 20 tra 2016, 12:14; ukupno mijenjano 1 put/a.
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la Nataša » 20 tra 2016, 10:56

:ajme cure moje, ja se stvarno zelim javljati redovito, ali nikako, pa nikakao... ima dana da neznam gdje mi je glava a gdje ***

Svima cestitam rođendane, sa velikim kasnjenjem, Karlo :rodj , Ančica :rodj Pavao

Nas je rođendan prosao super, slavili smo za vikennd, naradila se taj dan kako vec dugo nisam, jedino mi zao sto sam jos najmanje bila s a klincima, ali tako to valjda mora biti... zato smo se nas troje izmazili i nauzivali na sam dan L rođendana :luv

Za L nemam rijeci, stvarno sam ponosna sto sam njegova mama, kako je on drago dijete, pristojan, nekad je pristojniji i ljubazniji od odraslih, u zadnje vrijmee se stalno zahvaljuje, i za sto treba i netreba, npr. idemo vani na voznju bicom, a on meni, ' hvala, mama, bas je bilo divno', ili mu stavim njegov omiljeni crtic, 'hvala mama', 'mama ti si meni bas slatka', ma super smijesan mi je s nekim izjavama... pa kad se krene izvinjavat, 'mama, oprosti, mama, kad kaze nesto a mislio drugacije, tj, zabuni se... neznam jel me shvacate... pa mu ja pokusavam objasniti da se netreba za sve izvinjavati i zahvaljuivati... to mu sad neka fora valjda...

Sto se sramezljivosti tice, on vise uopce nije sramezljiv, stvarno je postao drustven, i jako ga volim gledati s njegovim prijateljima, drago mi je sto nije prenametljiv, ali se opet zna izboriti za svoje zelje... :dada

S je premedena, napreduje svojim tempom, s tim da cemo krenuti malo intenzivnije vjezbati, voditi cu ju na vjezbe u veliku goricu, nasla sam tamo privatno, cula sam da su jako dobri s klincima... ma skroz smo u tom vjezbanju, nekad mi zna biti previse, pogotovo kada se sjetim kako sam bezbrizna bila sa L kad je bio tako mali, on je jos bio napredniji, pa me to malo zna izbedirati sto s njom ide tako sporo, ali znam da ce ona biti super, i to me tjera...

Sunceko, jako mi je drago sto vam sve ide tako glatko, mozda nebi trebala to reci no cak ti malo zavidim :ajme i super za pedicu
latice, pa ti si stvarno sto na sat, no mislim da bi ipak trebala malo usporiti, pogotovo sto si blize kraju, malo muza upregni jace :p
pcelice, kako ti zongliras sa njih troje? jel malena pocela puzati vec? kako stizes sve? mene vec sad hvata strah od njenog puzanja...
Tinice 10 jaja, pa ona zbilja fino papa... sto se brines oko kilica, vidis kako lijepo jede, samo ima brz metabolizam, na mamu valjda, ako se dobro sjecam...
jooj.... vec ste poceli s pripremama za more... mi cemo nadam se ove godine isto dva puta na more, pocetkom i krajem ljeta,.. takvi su planovi, i nadam se da ce tako i biti... stvarno se veselim... mislim da nam zbilja treba malo odmora... svima nama, jel? :luv :luv
14.04.2013. moj pametnjakovic
19.11.2015. princeza borac
Nataša
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Nataša » 20 tra 2016, 10:59

da se ispravim, Pavlo :rodj sretan rođendan... krivo sam napisala... sori pcelice... :ajme
14.04.2013. moj pametnjakovic
19.11.2015. princeza borac
Nataša
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la latica » 22 tra 2016, 09:05

nataša sretan rođendan i tvom dečku :rodj :rodj :rodj super da ste lijepo proslavili!

i opet kažem, super se ti nosiš sa svime šo vas je sa sekom snašlo, polako, bitno da se napredak ipak vidi :hug :luv

kod nas ništa novo, ja sam jako umorna zadnjih dana. a M mi jučer kaže: mama meni je danas baš težak dan :hahaha kako ta mala pohvata takve sitnice - neki dan su svi bili nabrijani pred onu promjenu vrmeen ai ja kažem da je danas malo težak dan i da nam je svima malo teško pa da se trudimo bit bolji jedni prema drugima. i oan meni jučer da je njoj danas težak dan :ajme
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la gaga0305 » 22 tra 2016, 09:45

Sretan rodjendan svima :rodj promaknilo mi da ste tipkale :ajme
latice :hahaha stvarno je odlicna, nikad vam nije dosadno s njom

Borna ovih dana postao jos veca maza, stalno trci za mnom i trazi puno pusa i vice mi da me voli jako jako jako :luv .
Pelene smo se odlicno rijesili,jos kad zatopli micem i nocnu.
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la cici » 25 tra 2016, 11:53

Pozdrav svima

Da se i ja malo ujavim. Stvarno dugo nisam tipkala ništa.
Kod nas non stop neka gužva. Na poslu ne mogu do kompa, a kod kuće ne stignem.
Danas na poslu malo zatišje, pa poskrivečki tipkam :mrgreen

Vidim rođendanske pripreme su u u punom jeku

I kod nas se priprema na veliko. D već mjesec dana "piše" pozivnice i sav je u svom rođendanu. Neki dan se posvađao sa sekom i kaže joj:" E neću te pozvati na svoj rođendan!!" A ona njemu: "E pa ja ću ipak doći jer živim ovdje" . On malo stoji i razmišlja, pa na kraju velevažno kaže : " Dobro onda ipak možeš doći, ali moraš mi kupiti neki poklon!!!" :hahaha :hahaha
Naručio je Batmana.

Slavimo 2 dana: u subotu s djecom (biti će ih 10 -ak),i a slaviti ćemo kod kuće, a u nedjelju roštilj za rodbinu i kumove..

U petak sam uzela slobodno da sve pripremim kako treba...

Obavili smo i predupis u vrtić. 12.05. imamo razgovor i onda čekamo 9-ti mjesec. Nije baš nešto zainteresiran, iako kaže da bi išao. Ali vidjeti ćemo....

Sunceko baš mi drago da uživate, kad se sjetim tih dana :luv
Latice uspori malo, neka tm malo jače potegne-ne treba ga štediti!!! :mrgreen
A Marta nam je carica :kiss
I torta je super. klinci će biti oduševljeni.

Nataša divim ti se!!! Vjerujem da će se taj trud isplatiti!!! :hug

Dakle, Tinice, 10 jaja!!!!! I ti se žališ na jelo :lol

Što se veličine tiče mi nosimo 98/104,ali najviše zbog dužine inače mu je sve široko. Sa kilama smo oko 14,5 (vagali se neko veče),a visinom je oko 98 cm. Cipelice su mu 25/26 ovisno o modelu...

Diana, šok, gaga, pčelice kako ste?

Idem sada, zatišje prestalo :p
slika slika
cici
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la latica » 25 tra 2016, 12:05

hej cure, kod nas buran vikend šta da kažem. ja sam u subotu na kraju otišla na hitnu se javit jer me od petka sv enešto bolilo u donjem dijelu leđa i trbuha. prepala sam se samo tako, mi otišli u petak na selo, meni neki težak dan, trčala cijelo dopodne okolo, i nikako da me prođe onako skroz taj pritisak. hvala BOgu na kraju je sve OK, nema trudova, ne otvaram se, valjda me uhvatio taj ishiaticus u dupetu koji me i inače od sjedenja zna bolit pa se to tako manifestiralo, a i trebala bi sad već stvarno više mirovat, a manje trčat, ipak je to početak 3. tromjesečja.
tako da sam u subotu poslijepodne doslovno se zalijepila za kauč, nisam se htjela mrdnut. juče rsmo išli po klince prijepodne, a danas po starom. a jučer su prvo išli klinci malo kod svekija kad smo došli, ja sam odmarala popodne, eto čuda da se dese :lol onda su došli doma, kažem ja njima da idemo malo prošetat, taman sunce malo izašlo, a veliki se htio igrat i nije mu se dalo, kaže on meni: a šta ti sad ideš šetat, jel ti nije rekla doktorica da moraš ležat :hahaha seka se uhvatila legića pa slaže neki brod šta li, kaže: tu će mi bit mitraljez :ajme eto, bitno da seu kao Elsa i Ana u igri, a ona se igra rata :lol

cici, lijepe planove imate. ja sam u jednom trenu razmišljala dok sam čekala taj pregled, šta ako me ostave sad tu, pa si mislim, dobro pa sam sve organizirala unaprijed i što zapravo ništa ja ne radim, sve gotovo stiže, mislim da mi je to u ovom trenu najpametnija odluka bila ;)

gaga super za pelenice i velika pusa mazi :luv
i moja se sve nekako više mazi, ali ja to pripisujem dolasku konkurencije :lol jutro se sdošla kod nas u krevet pomazit jer se ne može probudit, a došao i veliki i on je kraj mene, a ona u sredini ali kraj tate. i kaže ona bratu: pomakni se da ja tu stanem, da dam bebi pusu. i mudra lija se uvali kraj mene i zagrli me, a ništa od puse za bebu, to je bila samo taktika da se uvali kraj mame :lol
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Diana001 » 25 tra 2016, 14:06

Evo i mene napokon, bas sam stalno u nekom trku i nikako se stici javiti. Za vikend smo bili u Petrcanima, sređivali kuću jer bi nam neki turisti trebali sutra stici.
Jutro smo proveli po doktorima, isli na drugi dio testiranja za alergije, sve negativno, pa mu vadili krv za RIST I RAST, vristao jer mu nikako nisu mogli naci venu.
I na kraju odem na kirurgiju s njim da vidim jel se treba narucivati za pregled kod djecjeg kirurga za fimozu i kazu oni sad nema nikoga, ostanite odmah. Pa su mu namazali nekom kremom kao lokalna anestezija i vratili se nakon sat i onda su mu to odljepili, bolit ce ga sad par dana al nek smo to rijesili, bilo mu je skroz sraslo.

I eto imamo i novosti, stize nam braco ili seka u 12.mj!
slika slika
Diana001
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la latica » 25 tra 2016, 14:18

Štaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?!?!
Pa to je DIVNO DIVNO DIVNO :joy :joy :joy :joy
ajme što si me razveselila :luv :luv
čestitam draga, nek sve glatko prođe kao i prvi put!!!

super i za druge stvari da ste riješii, ali sad sam pod dojmom ove vijesti :lol
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Mariachi » 25 tra 2016, 14:56

Čestitam, Diana!!! :kiss

Mi rastemo, dobri smo, ponekad malo divlji, ali i dalje pobožni i volimo Išuša i Maliju.
Pozdrav svima, uživajte! :mase
P - 2003, ME - 2006, K - 2007, B - 2011, IP - 2013, J - 2017
O:) P - 2010

slika
Mariachi
ay, ay, ay, ay, canta y no llores

PostPostao/la cici » 25 tra 2016, 16:40

Diana001 je napisao/la:I eto imamo i novosti, stize nam braco ili seka u 12.mj!

:joy :joy :joy Čestitke!!! Predivne vijesti. Neka trudnoća bude školska!!! :kiss :hug
slika slika
cici
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Diana001 » 25 tra 2016, 16:52

Hvala zene moje drage! Zasad je sve ok, krpaju me mucnine po cijele dane, ne povracam al mi je muka cijeli dan. Na poslu izdrzim i onda kuci malo prilegnem jer mi popodne bude gore.
slika slika
Diana001
Stalno sam tu
Stalno sam tu

PostPostao/la Tinica » 26 tra 2016, 08:38

Ajme Diana čestitke od srca :joy :joy :joy :joy
Kako lijepa vijest? U kojem si tjednu? Znači ove godine dolazite se kupati svi troje :luv :luv :luv
I da...navijam za curku :srca
kod nas ništa novoga.... danas je u Zagrebu opći kaosu prometu...
Imamo engleski popodne... ;)
slika
slika
Tinica
Sveta krava

PostPostao/la latica » 27 tra 2016, 10:14

ma proći će i mučnine diana, pa će biti lakše :hug šta kaže uskoro veliki brat?

kod na isto ništ anovog, posao, kuća, birtija :lol jučer nam je jedan dečko ošišao ivicu i pokosio travu ispred kuće i skraitio dva stabla koja imamo da ne idu krošnjam au žice od struje. e koje je to bilo veselje kad su došli iz vrtića i vjdeli radove u tijeku, to se letilo iz auta, letilo doslovno i odmah u pomaganje :lol
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la sunceko29 » 27 tra 2016, 13:36

diana draga moja, ceeeestitke od srca i ovdje :joy :joy !!!! Zelim ti školsku trudnocu i veselim se nasim druzenjima ovo ljeto!!! :kiss
mariachi javljaj nam se cesce! :kiss
latice ajde ti uspori malo... Kak sam pametna sa savjetima za sve ostale osim za sebe.
Obije trudnoce sam letila i nisam stala. No definitivno mi je druga trudnoca bila napornija i sve me vise bolilo. Ako cu biti treci put trudna cu biti pametnija :hahaha ... Mm i ja jesmo za troje djece no dogovorili smo se ne prije nego T izadje iz pelena i osamostali se malo (dakle 3 godine) i ako nam ne popiju previse krvi i ona i L :lol

cici sretno s organizacijom rockasa! I mi smo u tome! Na kraju cemo slaviti doma. Jedan dan rodbina i kumovi (to nas je 30-ak :shock ), a drugi dan najbliži prijatelji s klincima. Naručujem torte, organiziram pomoc s cateringom, mm ce raditi rostilj. Samo se nadam da ce taj vikend biti lijepo vrijeme!

Klinci su oboje super! T je beba za pozeliti. Mazna, vesela, papa i spava. Necu dva puta govoriti.
L je pravi deckic koji je isto moja velika maza, bistar je jako, ne gasi se (mm kaze da ga bas zanima na koga je :lol )..
Samo pozitiva :-)
L. 13.05.2013.
T. 16.02.2016.
slika
slika
sunceko29
Peeeetaaak

PostPostao/la latica » 28 tra 2016, 10:15

sunčeko, otkazali ste igraonicu? svaka čast da ste se za doma varijantu odlučili, ja sam sad tako sretna da mi nismo :lol

jučer smo napunili torticu slatkišima za vrtić, sve spremno.
stigle su figurice za tortu za igraonicu i tortu smo nas dvije naručile neki dan, jednostavnu, bez ticina, osim par pahuljica ;)
svaki dan slušam o rođendanu i šta će ona obuć i tako to. ne znam šta ćemo kad rođendan prođe :ajme

vježbamo se da zaspe u svom krevetu jer sad uvijek zaspe kraj mene pa je prebacimo. ali ne mogu više tako, ona se vrti dok ne zaspe, priča, mislim da bi lakše zaspala sama. i sama i zaspe kad mene nema i u vrtiću svaki dan, ali doma, navečer nikako. legne u rkrevet, pa priča ona priču, pa brat priča priču, pa ona pjeva, pa ide piškit, pa ide po vode si uzet, sto puta se digne i vrati i na kraju dođe kod mene u krevet :ajme
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la latica » 03 svi 2016, 09:12

jutro,
evo moja bigulica jučer napunila tri godine :joy
cici, da i ovdje čestitamo ročkas našem legi :luv :rodj

ostala je jučer doma jer je u noći i to taman u 4.45 (a rodila se u 4.55) nešto kao povratila slinu, ne znam što je bilo, ali ja sam se onda mislila da je nešto ne hvata pa je ostala doma mazit se mamom i malom sekom, valjda je tako i red na rođendan! ali sve je Ok, ništa nije bilo kasnije, tako da je danas otišla u vrtić i danas je tulum! jučer je na engleskom popodne isto dijelila kinderice ekipi ;)
mene navečer sve nešto savladalo, umor, emocije, trudnoća, sve, kad smo došli doma nakon svega, sjela sam na kauč i samo su mi suze krenule. kaže ona meni: zasto si tužna? zasto plačeš?, kažem ja - ma tužna sam jer tata ide na put sutra pa ga neće bit cijeli tjedan. i ona mene malo pomazi po kosi, onako nježno i pažljivo, da mi puse po licu, zagrli me i kaže: sad sam ja isto tužna jer tate neće bit cijeli tjedan :srca i onda me opet pogleda i kaže: ja vidim tu jednu suzu, obrisat ću je :luv i obriše mi suzu u kutu oka, žene moje, ja vam ne mogu opisat koliko sam ja bila na nju ponosna, kako mi je velika i kako mi je onako ozbiljna u nekim trenutcima, ma velika moja cura :luv
slika Moja 3M
latica
Bigul

PrethodnaSljedeća

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.