Sada je: 27 srp 2026, 22:34.
Moderator/ica: Diami

baš sam sretna

mažem stalno s kantariovim uljem pa je malo lakše, ali prekjučer sam u jednom trenu počela plakati od boli, a stvarno mogu trpiti bol, da mi je netko pričao da mogu ovako boliti ne bi vjerovala.

cijeli vikend sam bila sva neka jako emocionalna, zabrinuta, a jučer mi je malena imala 3.rođendan, ostala je doma jer je po noći nešto bljucnula pa nisam znala jel se nešto sprema, srećom sve je bilo OK, tko zna što joj je bilo, ali sve me nekako preplavilo i navečer sam jednostavno došla s njima doma nakon svih aktivnosti, sjela i počela plakat
pa mi je onda bilo puno lakše poslije, sve me nešto savladalo,kako mi je brzo narasla, kako mi je dosta posla, kako mi mm cijeli tjedan na putu od jutros pa smo sami i eto...

inače bi ih ja ljeti stavila u krevetić s onim rolicama za spavanje na boku i tanku pamučnu dekicu preko - s tim da bi im noću obukla dugačko.
sad mi je malo lakše kad znam da ćemo se ovdje zajedno jadati i savjetovati. Nadam se samo da neću imati problema s dojenjem, sve ostalo mi se čini lakše.

)

tak da, šta je tu je.Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju.