Ja sam znala odraditi Plyo umjesto yoge. Yoga mi je bila bezveze. Onda kad sam prešla na 21 day fix extreme ipak sam shvatila da yoga-dan nije tu sam tak. Pa sam radila redovno po programu. A možda mi je i bolje legla. Uglavnom, ja sam redovno ubacivala taj Plyo. Zato mi jesu 21 day trajali i po više od mjesec dana dok sam završila program
Ponedeljak Max out Cardio, utorak Max out Power, jučer Max out Sweat.
Cardio sam baš super odradila, punih 8:30 min u žestokom tempu, morala sam uzeti pauzu negdje na low plank side punch, nemam dovoljno snage u rukama da odradim više rundi plankova.
Power je tabata stil, radi se 45 sek, onda 15 sek odmor (odmor znači jogiranje, ili nekakvo skakutanje, aktivni odmor, hehe). Negdje na 4 min počinju čučnjevi, prvo sa skokom naprijed natrag, onda sa skokom lijevo desno, onda opet naprijed natrag na njegov znak, onda niski čučanj i pulsiranje, onda samo čučanj i drži tako 45 sek. Onda pauza negdje na 10:30 min. Max out mi je negdje usred tih čučnjeva kad se srušim na pod jer me noge više ne drže
Max out sweat - zaključila sam da od sad osim flašice s vodom i ručnika, prije vježbanja pripremam i krpu za brisati pod. Zbog znoja. I jedna od vježbačica je upisala Max out prije mene

Dostići ću ja te izvježbane ljude s tv-a