moji su u zadnje vrijeme nemogući individualno

dakle svaki dan netko oplače zbog gluposti, ko da je kraj svijeta, izluđuje me to, izluđuje
sinoć se ja tuširam, kad evo mog sina kaže - oprosti mama znam da se ti tuširaš, ali jel mogu ja ući jer tata je zauzeo drugi WC,a ja moram kakat

ajde, sjedne on i kaka, a ja sjedim narubu kade i tuširam se. kaže on: i tako ti tu sjedš, sama, bez tate, mene i Marte, malo odmaraš, topla vodica, posebnko kad si nekad ljuta, malo se opustiš, misliš o nekim svojim stvarima ...

jao, koji je to lik, kako je on to sve složio u priči, tako me nasmijao s tim opisom.
alis tvarno me znaju u zadnje vrijeme totalno sludit s plakanjima
u petak smo se šišali, pa smo išli na ručak, M je prvi put u životu jeo hamburger i to s umacima i salatom i svime i sviđa mu se

onda smo išli na kontrolu kod moje dr, to ih se nije osobito dojmilo. subotu samo tako odmarali, spremali, išli u goste, a jučer smo išli u kino, pa na izlet u Baranju iako je kiša padala. navečer smo imali još jedne goste, dobili su oboje one lopte za skakanje, sludili su me s tim, oni nemaju mjere, đipaju s tim ko blesavi, samo gledam kako će se tko razletit s toga
krepala mi je sušilica, sutra dolazi serviser, došlo mi je da plačem kad sm akužila da ne radi