Sada je: 18 tra 2026, 14:31.

Generacija 2009. - 7. dio

Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!

Moderatori/ce: latica, snowwhite

Re: Generacija 2009. - 7. dio

PostPostao/la Ana2010 » 13 svi 2016, 19:07

evo me, opet. majko mila, kako oni mene izluđuju. stalno se natežu, svađaju, tuku :roll. mm večeras ima neku obavezu, ali može dovesti djecu. nadala sam se da će barem 1 ići s njim, a na kraju su oboje otišli, blaženi mir :nata.
maleni mi je sad zaspao, vjerojatno kratko, nije to još za noć...

J je u pon imala druženje predškolaca, roditelja, odgojitelja - uz šetnju i upoznavanje povijesti svoga grada. pjevali su, plesali, posjetili školu, dovili vrtićke diplome... lijepo je bilo.
a sljedeći pon. ide na izlet u Ozalj i dvorac Contessa. tete kažu da im je lani bilo prekrasno ondje.

e, da, moji se pokrivaju dekom sada...
J. 2009.
D. 2012.
J. 2015.
Ana2010
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la nevenera » 14 svi 2016, 13:43

meni tin stalno masira damjana
stalno
majko moja kako mi kida živce :lebdi
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la gaga0305 » 14 svi 2016, 15:17

nevenera je napisao/la:meni tin stalno masira damjana
stalno
majko moja kako mi kida živce :lebdi

Ovo potpisujem u cijelosti, Dalibor tako sa Tonijem. Jednostavno nemogu zajedno, a kad jednog nema druga dvojica su se u stanju igrati u miru i tisini da po par sati neznas za njih. Jos da migu njih dvojica zajedno gdje bi nam bio kraj :lebdi
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la latica » 16 svi 2016, 09:19

moji su u zadnje vrijeme nemogući individualno :lol dakle svaki dan netko oplače zbog gluposti, ko da je kraj svijeta, izluđuje me to, izluđuje :ajme

sinoć se ja tuširam, kad evo mog sina kaže - oprosti mama znam da se ti tuširaš, ali jel mogu ja ući jer tata je zauzeo drugi WC,a ja moram kakat :lol ajde, sjedne on i kaka, a ja sjedim narubu kade i tuširam se. kaže on: i tako ti tu sjedš, sama, bez tate, mene i Marte, malo odmaraš, topla vodica, posebnko kad si nekad ljuta, malo se opustiš, misliš o nekim svojim stvarima ... :hahaha jao, koji je to lik, kako je on to sve složio u priči, tako me nasmijao s tim opisom.
alis tvarno me znaju u zadnje vrijeme totalno sludit s plakanjima :lebdi

u petak smo se šišali, pa smo išli na ručak, M je prvi put u životu jeo hamburger i to s umacima i salatom i svime i sviđa mu se ;) onda smo išli na kontrolu kod moje dr, to ih se nije osobito dojmilo. subotu samo tako odmarali, spremali, išli u goste, a jučer smo išli u kino, pa na izlet u Baranju iako je kiša padala. navečer smo imali još jedne goste, dobili su oboje one lopte za skakanje, sludili su me s tim, oni nemaju mjere, đipaju s tim ko blesavi, samo gledam kako će se tko razletit s toga :roll

krepala mi je sušilica, sutra dolazi serviser, došlo mi je da plačem kad sm akužila da ne radi :ajme
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la gaga0305 » 16 svi 2016, 15:14

latice suosjecam za susilicom, ja he nemam ali mogu mislit kako je kad se na nju naviknes.
Ajd mi jos samo please reci gdje se nalazi ta rupa? Nemogu naci nista osim da je zatvorena :dunno
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la nevenera » 16 svi 2016, 21:33

Neman sušilice ali ko da imam pa suosjećam totalno
Nadam se da će je popraviti

Ja moram sutra po nešto robe za Tina
Sve mu je malo :ajme
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la latica » 17 svi 2016, 09:31

:lol rupa ti je odmah pokraj hotela Osijek, dakle kad ideš iz smjera istoka jer je to jedini prilaz hotelu, odmah poslije njega skreneš dolje desno prema Dravi na parking. to je obična velika rupa (nekad je tu bila osječka pivovara) u kojoj se parkira, zato se tako zove - 3. zona parkinga jer ne neuređeno kako treba, a u centru je ;) ta ulica ispred hotela je dalje do ulaza na parking jednosmjerna, da nastaviš s njom izađeš na trg i odmah si ispred suvaga. gledaj na karti kako doći do hotela osijek pa ćeš skužit put. to je stvarno odmah uz hotel jer hotel ima samo mali parking ispred ulaza.
ako ako ideš iz smjera zapada, onda ne možeš dalje od trga (možeš parkirat ispred suvaga - 1. zona ili s druge strane tih zgrada uz Dravu - 2. zona), a da bi došli do rupe morate zapravo napravit cijeli krug kroz grad da dođete oko trga i onda uz hotel osijek.
tak ja svako jutro kad idem autom, jer djecu ostavim u vrtiću na zapadu, di i mi živimo i onda da tu parkiram moram cijeli krug kroz grad, ali nije to ni gužva ni ništa, samo se moraš izvrtit ;) prometna regulacija u gradu je koma :ajme

neve, ja sam baš za vikend slagala ljetnu robu, nešto mu je malo, nešto nije, u biti ima dosta toga, a opet, trebat će mu i za jesen za školu neke malo ljepše stvari - mislim ne sve ono peri-deri, tako da ćemo i mi u shopping uskoro :ajme
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la nevenera » 17 svi 2016, 21:03

Ja ne znam što ću s tinovim nosom
Stalno ga čačka i sad mu je stalno crven i oguljen
Koma izgleda
Objašnjavala sam mu da ne dira i da ispuše nos ali tko ima vremena za to :ajme
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la latica » 19 svi 2016, 11:03

jel to od onog što je šmrcao?

ja danas imam roditeljski u vrtiću, jučer sam bila za seku.
izgleda da će ove godine biti neka grande priredba - u gradskoj športskoj dvorani. vlasnica ima ukupno 9 vrtića pa će svi imati skupa priredbu, predškolci klasika u togama i kapama ko diplomci dobivaju diplome, svaka grupa nešto pleše i tako. imaju i voditeljicu i snimatelja i sve jer jedna mama radi na TV-u, show dakle samo takav. vidjet ćemo...
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la Sreca najveca » 19 svi 2016, 13:19

Helou,

mi sutra imamo veliku priredbu, Ivona nastupa s ritmičkom skupinom, čini mi se da tri točke izvode. Jako se veselimo.

Jučer sam se ja išla šišat i morala vodit nju sa sobom pa se usput i ona ošišala i dobila predivnu frizuricu. Dobro da nije na stojećki spavala da joj izdrži danas za vrtić :lol

Iz Grada mladih se vratila presretna, puna dojmova i uspomena i s virozicom. Petak navečer i subotu smo proveli uz proljev i poneki rigoleto. U nedjelju je već bila kao nova.

Latice, tvoja trudnoća mi tako leti, ne mogu vjerovat da ćete se uskoro obogatit s još jednim članom, tj. članicom. Kako planiraš porodiljni? Od kad do kad? Ili ćeš vidjet u hodu?

Neve, jeste se obnovili s garderobom? Kako nosić?

Gaga, to obojicu vodiš kod logopeda? Onda bi išli tamo na vježbe? Koliko ste vi vremenski udaljeni od Os?
P 07.02.2007. :luv
I 27.11.2009. :luv
Sreca najveca
je sada precool

PostPostao/la gaga0305 » 19 svi 2016, 13:57

Da, obojicu. To nam je nekih sat vremena,mozda malo jace udaljeno. Bila bi presretna da uspijemo dobiti vjezbice. Al tek u pon cu znati kako stvari stoje.
Pedica se malo naljutila, kako ja to na svoju ruku trazim uputnicu, kao to tako nemoze, ali ipak je dala. Ma najbolje cu sjediti i cekati
Neve kako Tin? Moram i ja obnoviti deckima garderobu, u biti samo Daliboru, ova dvojica imaju dosta svega, a on brzo prerasta.
Latice bas super za priredbu za kraj. Ja se svoje i dan danas sjecam, dok kod nas zasad nema nista, samo je spomenila da ce uh voditi na sladoled.
Sreco ovo vase mi se jako svidja, dok kod nas jedva vode djecu u cetvrtom razredu na ekskurziju.
Ovih dana imaju u predskoli neke radionice o nasilju i kako da se obrane od stranaca, pa dodje kuci pun dojmova. Najbolje je zapamtio da mora lupiti nogom nekoga ko ga bude htjeo zgrabiti :)
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la Ana2010 » 19 svi 2016, 14:12

pozdrav!
gaga, nadam se da ćeš uspjeti dobiti vježbe, ne znam o čemu to ovisi. što se ped. ima ljutiti, pa nanaravno da tražiš za svoju djecu što misliš da treba. super za radionice o nasilju i obrani od stranca!
srećo, super za priredbu i grad mladih, to je stvarno zakon.
latice, a i kod vas se show sprema, super :). bome, vama uskoro stiže seka :srca.
neve, nadam se da je T ostavio malo nos na miru :hug.

J zadnjih dana često ima neke ispade. kad se u pon vratila s izleta (na kojem joj je bilo lijepo, sve ok), bila je nemoguća, vištala bez veze, inzistirala na nečemu što zna da je nemoguće :roll. valjda od umora :dunno.
a i jučer na njemačkom - vidjela sam da je raspoložena za ispijanje maminih živaca pa sam joj rekla nek razmisli želi li bit s nama. ako ne želi, nek ode lijepo tati. i stvarno je otišla, ali se vratila za nekoliko min., da bi pred kraj pošarala papir prijateljici (i ona je poslije njoj, a J tvrdi da nije ona počela) i nadurila se kad sam rekla da je zločesta - pa je otišla 10 min prije kraja. prvi put se to dogodilo. to radi samo zato jer smo praktički doma (u prizemlju, a na katu živimo) i jer sam joj ja mama, nekoj drugoj teti ili učiteljici ne bi nikad to izvodila. ima neku krizicu očito :(. baš mi se čini da je intelektualno puno zrelija nego emocionalno.
J. 2009.
D. 2012.
J. 2015.
Ana2010
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la nevenera » 19 svi 2016, 14:38

Uzela sam samo 3 majice za vrtić u dechatlon. Po 15 kn svaka

Nos se crveni. Budem vidila da napravi bris

Još su oni mali i ne znaju se nositi s emocijama
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la latica » 19 svi 2016, 14:59

da, ne znaju se nosit s emocijama. a taman kad nauče, doći će pubertet :ajme jako sam optimistična jel tako :lol

srećo, nek je viroza brzo prošla, neće to umanjit lijepe uspomene, stvarno im je to posebno iskustvo! i dobar provod na ritmici!
gaga, boli te briga za pedicu, šta nije onda ona sama dala uputnicu?
ana, dobro kažeš - intelektualno su puno zreliji nego emocionalno i to zapravo i zbunjuje i iscrpjuje istovremeno :hug

ja radim još 10-ak dana, ne znam točno ni sama. i taman toliko još imam posla da završim one glavne projekte koji su mi bitni. onda imam nešto malo starog godišnjeg i idu ona 45 dana pred porod, kud prije pitam se. Marta svaki dan pita kad će Božić? :lol ne znam koji joj je vrag, ali onda mi nabrajamo da prvo idemo na selo, pa na more, a M uvijek kaže: i seka se onda mora rodit :luv moramo njegov rođendan proslavit i svašta još nešta. ali sveo, već je sad malo lakše na poslu kako sam jutros završila neke stvari i sad još ostalo pa ću malo odmorit. stvarno mi sad već bude previše svega. novi godišnji čuvam za kasnije, kad se beba rodit, ne vraćam se na posao do daljnjeg :p
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la nevenera » 20 svi 2016, 12:11

ojla curke

tin mi je u velikoj kazni
sinoć su se on i damjan naguravali i izbili mu zub
ja dojila, mm bio na balkonu
:ajme
skužila da mu ide trajna jedinica ali opet, nije se taj zub klimao
nisam ga našla da mu ga vratim.
prvo sam bila ljuta na mm-a jer sam mu rekla da spremi damjana za krevet (obuče mu pidžamu) i pošalje ga u krevet
no kako nam je riknula pegla, on je njima samo to rekao i ode na balkon. njih dva se hrvala ili što već i ovaj nezgodno pao.
nemam pojma gdje je taj zub.
pa sam tinu rekla da osim nosokopačkih radova ima i kaznu zbog svakodnevnog cijelodnevnog naguravanja s damjanom
ko boks meč 24/7
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la nevenera » 22 svi 2016, 21:00

ojla curke
ja sam tina "stisla"
nema više mile lale :lol
nije nešto sretan ali ajde
:hahaha
danas se skinuo u kratke rukave
bude sutra tako u vrtić išao.
čudno je neko vrijeme
nos i dalje ko da je bomba pala :nesvist
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la Ana2010 » 23 svi 2016, 07:54

pozdrav!

mi smo u sub bili u Delnicama na vrtićkom olimpijskom festivalu, seka nam je igrala nogomet. nisu se baš proslavile, ali nema veze. dobila je medalju za sudjelovanje ;). a mi svi smo proveli lijep dan, gledali natjecanja, šetali, ručali u domu na jednom brdu... prema tamo je ona išla busom (pa je bio mir u autu), a prema doma je išla s nama - naravno da su se njih dvoje svađali u auto i to preko malenog u sredini :roll.
jučer smo bili doma većinom. mm i ja smo pokušavali nešto srediti po kući, a D i J su se veći dio dana čak družili bez svađanja (iako je bilo malo i toga). baš je bilo toplo - ne samo za kratke rukave, nego su njih dvoje otvorili sezonu kupanja - u kadi u dvorištu :hahaha. iskoristili su našu nepažnju i eto ih u kupaćima, totalno mokri, i kosa. nakon toga sam uvalila mužu da ih okupa u pravoj kadi, a ja sam šetala uspavljujući malenog u kolicima :nata.

neve, opasna si. neka, neka ;). morat ću i ja svoje malo stavit češće u kaznu. ali jučer hB prošlo relativno mirno za naše pojmove.
latice, izdrži još malo, pa onda lijepo skroz laganini :joy.
J. 2009.
D. 2012.
J. 2015.
Ana2010
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la latica » 23 svi 2016, 09:31

jel to zbog zuba stisnut? :lol

ana, super za nogomet, nema veze što se nisu proslavile :luv i super za sezonu kupanja!

kod nas je ovaj vikend bome pošteno upeklo, mi smo svuda bili pomalo, a i doma sam puno toga napravila. jučer su mm i klinci sredili dvorište pa smo opet vani ručali i izležavali se u hladovini, igrali se i guštali. posljepodne smo išli malo kod prijatelja na igranje, skupila se vrtićka ekipa. baš će mi falit kad se sad raziđu, dogovorili smo se za mini izlet mi koji se i inače družimo s klincima dan nakon priredbe ;)

nego kad smo kod stiskanja, ja sam svoej stisla, ali s malo stvari. uglavnom jedna je stvar da moraju poslije jela odnjet tanjur u sudoper. i u subotu ja skuham juhu i jednu dozu ocijedim za drugi dan i stavim u sudoper s hladnom vodom da se ohladi dok krenemo da je stavim u hladnjak. a M je za stolom jeo pahuljice. dođem ja za par minuta, gledam šta je ovo, a on fino pojeo i ubacio zdjelicu u sudoper -ravno u lonac s juhom :hahaha :ajme pregrizla sam jezik, nisammu ništa rekla, bolj enek je spremio sa stola, sad još da gleda šta je mater napravila u sudoperu :lol nije juhi ništa bilo, srećom je sv epojeo prije nego je ubacio zdjelicu, nekad mu ostane malo mlijeka i koja pahuljica, dobro smo prošli :lol
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la nevenera » 23 svi 2016, 21:24

Čak ne zbog zuba koliko zbog stalnog njurganja, durenja i kontriranja te najviše jer stalno gnjavi damjana
Kiša pada i grmi i rolete se malo tresu
A ovaj ga uvjerio da je to vani čudovište koje pokušava ući u sobu

Večeras idem staviti nikšu u krevet
Damjan još u wc-u
I čujem ga gdje viče: mama daj mu samo dvije cice. Nemoj mu dati puno. Samo dvije
Ok, mislim se, idem pitati. Zašto?
Ja sam u krevetu i nema mi ko ugasiti svijetlo
:hahaha
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la latica » 25 svi 2016, 09:18

a baš ga je uzeo na pik valjda :ajme izborit će se D kad još malo naraste!

kod nas više seka podbada. jučer su se oblačili nakon tuširanja i M joj slučajno stane na prstiće i ona meni: mama m mi je stao na ruku, on govori - pa nisam namjerno, a ona njemu: ne volim te više, volim samo ovu svoju malu seku - i zagrli mene oko trbuha :shock :ajme a on jadan pune oči suza :ajme kaže: jel ti onda ne voliš da tebe bato škaklja i da se zezamo - a meni srce u grlu, i odmah ona kad je vidjela da je on tužan, okrene se i zagrli ga pa ga ljubi - oprosti, ajmo se pomirit, ja bi se pomirila, ja kažem da nije lijepo reći nekome da ga ne volimo samo zato što smo se naljutili, oni se grle, ali kako ta mala osa na brzinu spusti i podbode, strašno!

mi sutra idemo na selo. danas smo se taticom pozdravili jer on je na snimanju do ponoći, a ujutro ide oko 6 na drugo snimanje, tak da ga nećemo ni vidjet do nedjelje dok dođemo doma :ajme
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la gaga0305 » 25 svi 2016, 13:00

neve ti ko da mog Dalija opisujes :ajme Skroz te razumijem nazalost. :hug
latice uzivajte na selu i napunite baterije

Mi smo u ponedjeljak pravo uzivali u Os. Neznam koji je od njih trojice bio najvise odusevljen. Teta iz Suvaga je odlicna, kako se ona s njima odnosila to je cudo jedno, jednostavno toliko ljubaznosti i ljubavi prema djeci i poslu nisam skoro vidjela. Dalija ce u 8 mjesecu primiti na vjezbice, a do tada nam je pokazala vjezbu koju da radimo kuci. Cak nas je i pitala da li imamo gdje blize, i kad sam spomenila za Vk samo je odmahnula rukom. Garant zna kako tamo rade.
Na kraju smo isli na dva mjesta na rucak, u mekic i to samo zbog angry birdsa. Moram pohvalit decke da im nisu napeti burgeri, i onda se vratili gladni na Galiju. Puno hvala latici na preporuci :liza

Ovih dana su bili veliki pomagaci, pravila sam sok od bazge i mente, tako da sad gustamo u plodovima nasega rada :liza
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la nevenera » 26 svi 2016, 22:33

Bok cure
Mi ćemo u subotu do Zemunika jer su dani otvorenih vrata
Budem išla odmah čim otvore tj 9 jer je prošli put bilo gužve oko 10.30 kad smo mi došli
U 11 će biti akrobacije ali mislim da nećemo toliko dugo
Još ne znam vodim li Tina
Danas opet podbada, provocira i slično. Njemu je to igra ali kako je Damjan em glasan em ne kuži to pa viče- meni se to ne sluša.
Rado bih da ide ali nemam pojma
Uzela sam mu danas u h&m majica. I to 146/152.velike su mu ali su mu 134/140 totalno knap
Pa nek hoda malo ko mi 90-ih :hahaha
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la nevenera » 29 svi 2016, 22:00

bok cure
mi smo bili do zemunika jučer
no glavna je vijest da smo se skinuli za pravo. ljeto. valjda. :lol

za zemunik moram reći da je sve napredovalo otkako smo bili prije 2g.
ovaj put smo došli već pri otvaranju, u 9. i bila je već gužva. odlazili smo oko 10.15 i nismo mogli van već smo morali čekati. kolone su ulazile.
organizacija super.
prošli smo sve avione. vozala sam nikšu u kolicima.
tin se popeo na sve. i ušao svugdje. damjan ništa i nigdje.
tek uz cestu gdje je bio nekakav set za pucanje na avione tu je odlijepio
posve ujednačeni, tin i damjan, su pucali po zamišljenim avionima
činilo se da nade za jedinstvo ima
no onda smo došli doma :hahaha
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la latica » 31 svi 2016, 09:06

hello,
neve drago mi je da je i T na kraju bio na Zemuniku, nek su dečki uživali :luv

mi smo za vikend bili na selu, bilo nam je super, totalno ljetno vrijeme. M je išao s mojom tetom čija firma je nešto asvaltirala gledat kako rade i na kraju sjedio na finišeru s tim radnikom i gledao kako asvaltiraju. bio je oduševljen u najmanju ruku, ali najbolje mi je bilo kad smo ga pitali jel bi on to radio pa mi je rekao: pa jesi ti luda? tamo ima milijardu tisuća stupnjeva!!! :hahaha rekla sam mu nek se onda bolje primi knjige :lol
i bili smo na Jankovcu na planinarenju, još imam upalu mišića u listovima. M je išao prvi jer je on znao put do slapa i onda dođe do klizavog terena i viče mojoj mami: baka pazi na mamu, tu je klizavo!! :luv

ja sam jučer bila u zg cijeli dan, baš sam umorna danas. kupila sam M neke majice i hlačice u S Oliveru jer su imali akciju, ja sam uzela 140 i nije mu jako veliko, jer manji broj mu je isto mali, tako da te neve skroz kužim u tom pogledu s veličinama ;) još je ovaj dosta visok, a tanak ko prut :ajme

gaga, drago mi je da vam je bilo lijepo u OS i da ste zadovoljni logopedom! a Galija je baš fora za klince :lol
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la gaga0305 » 31 svi 2016, 09:34

neve super za zemunik. I mi smo bili tamo, doduse preko slika, strikan nam radi tamo, i bas zavidim. samo da nam je bilo blize i mi bi isli
latice vidis kako ti je sin pametan i brizan :luv
Jucer sam poharala lidl, nakupovala Daliju majica i bermuda, i morala sam uzeti 134/140, a to mi nekako siroko, jer je isto tanak a visok :ajme
Sutra nam je upis u skolu, a i ima jos samo tjedan dana predskole i gotovo. Kud je to vrijeme proletilo, moja beba postaje veliki djecak :place
Odosmo sad malo van dok jos nije zagrijalo, bas uzivaju sto napokon ne pada kisa, jedino im nesjeda da nemogu stalno biti vani jer su temp 30 stupnjeva :p
Moje srce kuca za vas
Dalibor 21.04.2009.
Toni 07.03.2011.
Borna 22.06.2013.
gaga0305
od mama ni m

PostPostao/la Ana2010 » 31 svi 2016, 11:28

pozdrav!
gaga0305 je napisao/la: latice vidis kako ti je sin pametan i brizan :luv
:dada
što je to točno na Zemuniku - izložba aviona + aktivnosti za djecu?
super što sad svi uživate vani :joy.
kod nas je kako koji dan - nekad je baš vruće, a nekad baš i ne. nije mi još za plažu.
mi smo u subotu bili u Rijeci (popodne je ionako padala kiša pa nije bilo nizašto doma). obavili smo malo šopinga, mada djeci stvarno skoro niš ne treba, imamo dosta naslijeđenih stvari od bratića i sestrične. kupila sam im u decathlonu japanke i Jeleni kupaći. dečkima sam kupila i šilterice s onim dodatnim dijelom koji visi preko vrata. bili smo naravno i na ručku, a zatim na tzv. lego festivalu - izložba velikih skulptura od legića i igraonica. dobro je bilo, čak su i bili dosta dobri (sve do povratka kad su se svađali u autu).

J je imala jučer zadnji put engl, još drugi tj. ima podjelu diploma. a njem smo završili prošli tj. sad još imamo samo zbor, i to još 3 tj., a onda kreću ljetni nastupi...
maleni mi spava, idem nešto raditi :mah.
J. 2009.
D. 2012.
J. 2015.
Ana2010
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la nevenera » 31 svi 2016, 22:00

Budu pravi avioni razne vrste i njihovi piloti
A uz cestu su stari avioni koji ne lete

Mi smo bili danas na vještačenju s damjanom
Nisam raspoložena za komentiranje
Ali sve je prošlo u najboljem redu

Ljepila sam plakate za prosvjed sutra
Izgorilo mi lice i vrat
Imam sad pol prsa crveno i pol lica (zbog cvika)
Ko bauštelac sam :ajme
nevenera
idejni kreator MUD-a

PostPostao/la latica » 01 lip 2016, 14:54

ja ne znam šta da svojima kupim od obuće za ljeto :ajme
pravila sam popis pa je ispalo ovako:
sin: crocsice
kćer: sandalice, crocsice, nikeice za plažu + jedne sandalice već ima :hahaha
onda sam malo razmislila, pa sam malo smanjila sekinu listu :lol

joj stalno pišem isto - moji su skupa super i neću to puno ponavljat jer ću se ureći sigurno, igraju se predivno i stvarno se rijetko i kratko pokače, ALI pojedinačno me izluđuju s tim plakanjima. svaki dan čim pređemo prag nakon vrtića netko oplače, a jučer oboje. počela sam pjevat ježevu kućicu na glas, to mi je prvo malo na pamet, da ne brojim kad će stat, a došlo mi je da plačem i ja. ne znam šta je bio razlog, neke gluposti - e da, njemu je žena koja sprema pomakla legiće naslagane dok je brisala prašinu s prozora, a ona je htjela kakao prije ručka :ajme i onda za 5-10 minuta, evo ih jedan po jedan u razmaku od minute: mama ja bi se pomirio/la :lebdi seka je show ponovila još dva puta tijekom ručka jer bi slatkiš, a ne bi ručak i tak...

ne znam hoćemo li stići na prosvjed danas, M ima engleski točno u to doba, a to mi je ipak konkretnije ulaganje u budućnost i obrazovanje od prosvjedovanja :lol možda se poslije zaletimo...
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la latica » 02 lip 2016, 12:29

nismo na kraju išli na prosvjed, ja sam bila već preumorna u 19 pa smo išli doma.

novost je da smo ove godine prvi put bookirali ljetovanje :joy tjedan dana u poreču, u hotelu s polupansionom, jedva čekam. kako mi inače ljetujemo u našem malom selu, ja iskreno nisam bila svjesna cijena aranžmana po hotelima i ostala sam nemalo iznenađena ciframa u sezoni :shock ALI sreća je što mm radi s nekim hotelima i eto, s obzirom da je dobar dio godine proveo fotkajući hotele i apartmane, dobili smo stvarno dobru ponudu koju si možemo priuštit i ja se neizmjerno veselim da tjedan dana uživam u moru a da ne moram ništa radit i da ne moram kuhat, neprocjenjivo!!!

inače, bila sam jutros na pregledu i mala seka ima 2 kg i okrenuta je glavom prema dolje! čovječe, još 8 tjedana i evo nje :luv
slika Moja 3M
latica
Bigul

PostPostao/la nevenera » 02 lip 2016, 12:54

još malo i seka je tu :joy
ja sam bila na prosvjedu, lijepila, dijelila zviždaljke...

super za ljetovanje, to će biti odlično. u hotelu, na miru, da se svi odmorite

tin ima završno druženje 9.6. u 18h, ali ide u vrtić do kraja mjeseca još
torta od kartona na minecraft naručena.
a i ona jestiva za doma, isto na minecraft
nevenera
idejni kreator MUD-a

PrethodnaSljedeća

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.