Sada je: 30 tra 2026, 06:37.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
.
. Jutros fix chalenge, i stvarno je chalenge. Radi se 13 vjezbi po 4 ponavljanja. Sistem je da novu vjezbu ubacuje postepeno. Znaci prvo 4 puta surenders (kasnije sluze za predah jer odmora nema), pa surendersi i inchworms (iz stajaceg polozaja u plank), pa surendersi pa inchwormsi pa nova vjezba, i tako dok se svih 13 ne ubaci. Pa onda 3 puta sve u kompletu. Morala sam 2 puta stisnuti pauzu i malo doci do daha.
. Bas me zanima.
. Ja sam si isto skinula 21 day fix extreme. Doci ce jednom na red.
. 3 puta se ponavlja sve. Olakotna okolnost je sto pojedine vjezbe ne traju jako dugo, ali ima ubitacnih. Puna skakanja, a za razliku od prva 2 cardio treninga, u ovom ima i vjezbi u planku, down dog polozaju i 1 na strunjaci. I inace sam danas malo ukomirana, jako lose sam spavala jer se mali sisavac puno puta budio, cesce nego inace.

.
.

. Nije nis strasno. Samo da se jos tko ne razboli (is, is forumsko prokletstvo).
.
), ali u isto vrijeme rade i ruke i noge. Znaci kombinacija cucnjeva i vjezbi za bicepse i tricepse. I sklekovi. I iza svake vjezbe extreme serija (3 spoooora ponavljanja odradjene vjezbe).
). Imali smo i rođendansku feštu ovaj vikend, ima da ovaj tjedan rasturim s obzirom na sve kolače koje sam pojela

.
? Sad ih je mm sve preuzeo
.
Ovako - https://www.youtube.com/watch?v=xVOcWZTfW68

.
. imam i danas upalu misica od lean treninga...

sam stavila jer mi je nevjerojatno da je 6 mj nakon carskog išla raditi t25Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.