I'm back
Vratila se s godišnjeg odmora (koji je bio sve osim odmora, kao uvijek). Ali bio je odmor od vježbanja (barem po "službenom" programu). Tjedan dana smo bili na moru, kampirali smo. Biciklirali svaki dan po nekoliko puta, na plažu, do dućana, pa malo u grad, jedan dan otišli na vožnju uz obalu, mislim da smo dva sata biciklirali, kad smo se vratili do šatora J. (6 i pol god) je sjeo i rasplakao se da ga bole noge i da neće više na bicikl (do navečer, jel)

Ja u sjedalici na bicu vozim svog D., mali "uteg" od 13,5 kg, što je fino opterećenje. I klasika, plivanje, šetanje... Prošli tjedan sam bila doma i bolje se odmorila (nisam vježbala, nekako sam bila lijena).
Tako da sam jučer nastavila s H&C. Sad sam na sredini 5.og tjedna. A vidim da je Masha gotova

A skupa smo krenule. Mora da ja puno zabušavam, čak i da nisam uzela ovu pauzu od 2 tjedna

Aha, da, bilo mi je teško jučer, koristila sam utege 5 i 7 kg, na kraju mi je najteža bila jedna vježba u planku, zadnja ponavljanja sam odradila na koljenima, što se ne sjećam kad sam zadnji put modificirala. Ali jednostavno mi je postalo preteško za ruke. Ali vratit ću se brzo u formu, samo da se što prije ušaltamo u radni raspored kad djecu stavljam ranije spavati da sam slobodna bar od 21 navečer

Htjela bih završiti H&C, a onda ću vidjeti što dalje. Baš razmišljam da sad više nije vruće, mogla bih ubaciti malo Insanityja, nisam već dugo "skakala".
Inače, kako sam se na početku žalila da ne vidim neki napredak, sad nakon par mjeseci stvarno mogu reći da se vidi. Posebno kad uhvatim dobro osvjetljenje za fotku

Nisam imala viška kg, ali mislim da sam "skinula" kilu, kilu i pol. Imam trbušne mišiće (zadnji put su valjda bili tak dobri dok dok sam se bavila borilačkim vještinama), ruke napreduju, i to će se još bolje istesati, čak sam i s nogama sve zadovoljnija, ali tu ima još posla. Ostala je guza kao zadnja kritična točka