Sada je: 26 kol 2026, 08:27.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997
nevenera je napisao/la:Uzmi pauzu kad ti treba. 10 sec i onda nastaviš
pčelica_maja_23 je napisao/la:nevenera je napisao/la:Uzmi pauzu kad ti treba. 10 sec i onda nastaviš
meni?
ne kužim
ancica je napisao/la:Kako vama ide?
Jesam li rekla da mrzim taj banish fat? Ja to ne mogu izdrzati do kraja. Onesvijestit cu se, ako ne stanem (pod "stanem" mislim legnem i hvatam zrak). Mozda bi bilo mudro da prvo malo vjezbam cardio 1 i 2 iz body rel. pa onda opet probam? Ili da radim svaki put banish fat pa koliko izdrzim - izdrzim, valjda cu ga jednog dana i napraviti do kraja?

Masha je napisao/la:Nevenera, ti nisi vise na p90x3?
Ja sam danas odradila yogu.

Mozda se odlucim da dodam onaj plank izazov pa da barem vidim da nekako napredujem, ali to se moram sama sa sobom prvo dogovoriti.

nevenera je napisao/la:dobar mu je cardio. ne treba ti drugi dan po meni
jesi krenula od početka programa?

. Vjezbe su npr. cucnjevi, sumo cucnjevi, lounge, dizanje na prste, dizanje ispruzene noge naprijed i nazad...

morena je napisao/la: Ovi treninzi za leđa/prsa/bicepse/tricepse su statični, mišići bome rade, ali tijelo se ne kreće. To nije skroz po mome guštu... ali da je lako, nije. A nije ni dosadno, interesantno mi je. Makar trening dulje traje, nekako brzo prođe (na sreću)

nevenera je napisao/la:ja sam,ako se sjećaš mjerila realni rad. u treningu od 30-40 minuta je rada oko 20 min, a u onom od 50 - 26 min

.
...mene njezini treninzi ubiju.

Danas su noge na redu. Plan je biti jača nego prošli put 

blogilates
postoje playliste s vježbama, klik na link u naslovu
izdvajam njenu 5 i 6 min seriju vježbi
abs
5 min flat abs
6 min to sexy abs
arms
5 min toned arms
6 min to sex arms
legs&thighs
5 min long lean legs
6 min to sexy thighs
butt
5 min booty
total body
4 min hot body
5 min fat burner
fat destroyer
cardio
Hip Hop Fat Burn // CARDIO BEAT (At Home No Jumping Cardio)
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.