Evo napokon smo usli u shemu s dojenjem i mislim da nam do
o ide...iz rodilista smo izasli s 2200g a sada smo sa dva mjeseca na 3500 ali ogroman problem nam je kakanje.Usput pusa Ivani za moralnu pomoc u krizi S kakanjem je pocelo tako da su prvo stolice do nekih mjesec dana bile doslovno odmah poslije svakog podoja pa onda prvo stanka od 5 dana,pa onda 7 i provociranje toplomjerom,pa onda opet pauza deset dana i uspio je sam ali se je tih deset dana uzasno mucio i zadnje do danas 12 dana kada sam ja opet provocirala stolicu toplomjerom.Takoder mu je iskocio pupak jer je dobio jadan lagani
uh od tog silnog naprezanja i mucenja pa me to jos dodatno plasi.E da jos sam zaboravila reci da svaki put kad stolica na kraju izade ima je toliko puno da se uopce cudim di mu je to sve stalo unutra,boja je zlatno-zuta,gusta je ko pasta i dosta smrdi valjda od stajanja u crijevima i isto dosta smrdi kad prdi (namjerno necu reci prducka jer prdi ko veliki) i to obicno dok ga dojim.Evo sve sam nekako zdrobila z
da zdola ali mislim da cete me skuziti.Ne zelim se vise dovesti u situaciju s toplomjerom jer znam da to nije do
o pa dajte
zo savjete kako da mu pomognem <
><
><
><i></i>