Postao/la Sandra30 » 14 srp 2002, 18:49
Po onome sto sam ja sama vidjela, tj vidjela kod svojih poznanika svojim ocima a ne cula, klinci jednostavno sami prestanu. Znam primjere gdje su djeca sama prestala traziti sisu, mame ih nisu forsirale i amen. Ko sto dijete s dvije godine zna rec da hoce sendvic, zna rec i da hoce sisu. Nemojte misliti da je ovdje okolina pogodna za neka visegodisnja dojenja. Ljudi se tome smiju i to zato sto su primitivni i blesavi, po mome misljenju. A ove metode s flasterima i sl, iskreno, ne znam nikoga zivoga ko je primjenio a svi su vremenom prestali dojiti.<
>Dominika, i ja mislim svoju djecu stititi koliko mogu ali ne mogu ja njih ici stititi od necega sto ja mislim da je ispravno. Ja sam strankinja, ne mogu se ubiti da one ne bi imale mamu strankinju. Ovdje se svi sprdaju s crvenokosom djecom, ja ne mislim da njihovi roditelji rade ispravno ako im opituraju kosu. Niti cu ici kupovati svojoj kceri tenisice od 1500kr da bi je skolska elita prihvatila. Ja smatram da je dojenje prirodna i normalna stvar i jako sam ponosna na sebe sto dojim. Od mene ce cuti da je to nesto krasno a ne nesto cega se treba sramiti.<
><
>I ja stvarno nisam ni psiholog ni psihijatar ali mi razum govori da ocijeniti da je neko dijete emocionalno nezrelo ili zakinuto jer ga je majka dojila 5-6 godina jednostavno nije ispravno. Ova zena moze biti najluda osoba na svijetu a moze i biti savrsena. Mi o njoj znamo da doji 8 godina i meni to nije dovoljno za oduzimanje djeteta. Ako mali stvarno hoce prestati a ona mu ne da, e onda ne znam. Tesko mi se zamisliti da bi isla okolo i trpala na silu kceri sisu u usta. <i></i>