Postao/la SlucajniGost » 04 ožu 2006, 22:55
Skupilo se jako puno stvari i zato zahvaljujemo svim mamama koje su sudjelovale u ovoj akciji. Hvala vam! Jako puno odjece i dosta hrane Mi smo dosli mozda malo prekasno tako da nismo mogle dugo ostati (u 18 sati je vecera). Skontali smo da su djeci od stvari najpotrebnije pidjame jer od jeseni pa gotovo do proljeca ih bas ne izvode van. Sestre odradjuju stvarno veliki posao, po dvije su na 15-oro djece. Mi smo posjetili nekih 30 djece. To je onako faktografski. Ako ima pitanja, pitajte.<
><
>Nadam se da cu ovaj topic postaviti prije Pamparam da se ne ponavljamo tj. ne otvaramo dva ista topica. Ako se to desi molim moderatorice da nam ujedine topice. <
><
>p.s. Bile smo Pamparam, Frodo, Vanja i ja. Bilo bi lijepo da ne ostane sve na jednoj akciji, kad dodje ljepse vrijeme mozemo doci cisto da se malo druzimo s djecom, to im jako fali.<
><
>Slike cemo staviti samo par dana, pa ih onda micemo.<
><
> <
><
>A pamparam kaze:<
><
>danas popodne posjetili smo djecu u g. bistri. hvala svim mamama koje su sudjelovale u akciji - skupila se zavidna kolicina darova u vidu odjece, posteljine, pelena, djecje hrane, voca, igracaka... <
>zato mama munjek, domimama, tanjabb, blizanci, elizabeta, iris, dunja, webmama, mrgudica1, svima hvala u ime djece i djelatnika bolnice. <
>necu se posebno zahvaljivati mami frodo, vanji i slucajnom gostu, s njima sam danas dozivjela nesto neprocjenjivo, njima saljem <
><
>Dogovorno smo maknuli slike. 27 VII 2004<
><i>Edited by: SlucajniGost at: 15/3/06 13:02<
></i>
Jedi mind tricks