Veliki pozdrav i do
odoslica Lari, mami i tati.<
><
>Drago nam je da ste nas nasli i evo jos samo mali dodatak.<
><
>Knjige o DSu, kao sto i Domi Mama napisa, mozete nabaviti i kod nas (narudzba), a pogledajte ih na stranicama
http://www.zajednica-down.hr (ako vec niste). DVDovi sve stoji kako napisano u postu prije.<
><
>Medicinski dio sigurno ce vam vise Irena reci i napisati, no mi smo u toj dobi jos obavili UZV abodomena, UZV mozga (poslala nas prof. Barisic) te hormone T3,T4, TSH (opet preporuka prof Barisic). Sto se tice srca nama su rekli da je srce uredu, ali smo imali jos pregleda za svaki slucaj dok god nam nije doc iz Klaiceve rekla da nema vise nikakve "rupice" da se skroz sve zatvorilo. Mi imamo sum koji se cuje na slusalice, a na UZV srca se naravno registrira. Redovno se samo kontroliramo, sada godisnje jednom. Prosle godine smo imali operativni zahvat (
uh i nespisteni testis), sve proslo uredu. <
><
>Da bi isli na vjezbanje, koliko sam cula od roditelja Goljak trazi UZV srca, EKG i pregled kod kardiologa, sto ste se vec prijavili.<
><
>Za sva pitanja i iskustva tu smo, slobodno mail pa mozemo i detaljnije potom telefonom.<
><
>Filip 15.12.2000. <
><
> <
><
> <i></i>
F 15.12.2000.
"Kada Bog ima za tebe plan onda su svi tvoji planovi samo zrnca pijeska na obali morskoj."