Sada je: 30 tra 2026, 06:41.

Kakav ste tip mame?

Od kolijevke pa do groba....khm...khm...je školsko doba.

Moderator/ica: medo14

Re: Kakav ste tip mame?

PostPostao/la cvita » 18 stu 2005, 14:48

Da, baš to...izrezala sam krivog pačića <
>Pa ne mogu vjerovati,provjerila sad u knjigu za drugo polugodište i vidjela tog velikog pačića za izrezati.<
>Sad što je tu je , uputstvo za izradu bubnjeva zauvijek nestalo...možeš li možda baciti oko kad stigneš pa mi ukratko napisati.. <i></i>
Sutra je novi dan
cvita
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la cvita » 21 stu 2005, 09:58

Hvala unaprijed..jer moje me dijete upili u vezi tog glazbala.<
>Učiteljicu ne mogu kriviti..jer nije ona ni zadala pačića, već moje dijete vidjelo da je netko to donio u školu i morasmo i mi pristupiti tom zadatku .<
>To je bilo skroz na početku šk.god. i ono htjedoh udovoljiti mom prvašiću.<
>A sjećam se da mi je bilo čudno kako režem,a upute za neko glazbalo(bubanj?) s druge strane <i>Edited by: cvita at: 21/11/05 8:59<
></i>
Sutra je novi dan
cvita
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Bubidea » 21 stu 2005, 10:20

Pogledat cu danas, pa ti sutra javim (valjda ce B. donijeti knjigu doma)<
>Ali...nama je to uciteljica napomenula, vama nije?...kak bi to roditelji sami mogli znati? <i></i>
:lebdi
Bubidea
Bogom mi je dano

PostPostao/la nikinola » 21 stu 2005, 18:11

Cvita, ako mogu uletiti - ja ti mogu pomoci u vezi izrade bubnja. Nikolina je u skoli - popodne, ali sjecam se tog bubnja, jer sam joj ga pravila. <
>Trebas 1 staklenku ili limenku ili nesto slicno - neku posudu bez poklopca. <
>Napuses balon, valjda da se malo rastegne i "onda taj balon bocnes iglicom da pukne" - e ovako pise u uputstvima, ali ja ti to ne bih preporucila jer se meni par balona raspuklo na nedovoljno velike komadice. Ja sam taj balon ostavila kratko napuhan i onda ga ispuhala i razrezala skarama - pripazi na velicinu otvora posude, da ti rasiren balon uspije doteci za prekriti otvor.<
>Prekrijes otvor posude balonom (razrezanim) - do
o ga rastegni i cvrsto povezi oko navoja uz otvor staklenke, tj. oko ruba otvora posude koju si uzela, tako da balon ne moze spasti. <
>Ja sam iskoristila praznu staklenku od marmelade, onu najmanju (250 g), povezala sam malo cvrscim koncem - pazi da i cvor bude cvrst, da se ne odveze. A za palice sam joj dala 2 nove neostrene olovke. <
>Bubanj je bio super, iako im to i nije trebalo za u skolu, nego za kuci - sto ja nisam znala. <
>Naravno, i dan danas bi bio u funkciji da se nije Nola uhvatila sviranja pri cemu joj se dogodila nezgoda u transportu i bubanj se razbio. <
><
> Nikolina 28.02.1999. & Nola 04.09.2003.<i>Edited by: nikinola at: 21/11/05 17:12<
></i>
nikinola
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la nikinola » 21 stu 2005, 19:25

A sad da odgovorim kakav sam tip mame. Pa... same procijenite.<
>Forsiram pisanje domaceg rada cim dodje iz skole - osim ako ne moramo negdje ici u to vrijeme, ali obaveza ispunjavanja zadace vrijedi za "cim se vratimo kuci".<
>U pocetku sam sjedila pokraj nje pazeci na svaku siotnicu , ali to me
zo proslo, jer ne vodi nicemu. <
>Sada ona pise domaci, ja kuham ili sto vec, pita me samo u slucaju da joj nesto nije jasno. <
>Na kraju svakog obavljenog domaceg iz nekog predmeta ja kontroliram napisano i upozoravam je na greske. <
>Hrvatski mora biti na prvom mjestu, zatim pise matematiku, prirodu i sto je vec imala taj dan.<
>I tako namjeravam samo prvo polugodiste <
>U drugom cu/cemo... o tom-potom.<
> Pernica - ja ostrim olovke, jer - jer kad ih Nikolina pocne ostriti od njih ne ostane nista. Ona stavi olovku/bojicu u ostrilo i vrti dok je ne potrosi. Tako da je za nas kucni budzet bolje da joj ih ja naostrim, nego da svaki drugi dan idem po novi komplet bojica.<
>Knjige slaze sama, iako joj ja svaki dan prije skole provjerim da li je spremila sve potrebno.<
>Trudim se ne biti sizika i ne ocekivati od nje savrsenstvo, ali zahtjevam da ona sama pokaze volju (to mi bas i ne uspjeva) i da se maximalno potrudi.<
>Stvarno bih voljela da stekne radne navike jer ih ja nikad nisam imala i svjesna sam koliko me to kosta(lo) u zivotu. <
>Na informacijama sam bila 1 put, u srijedu cu opet ici.<
>A ostalo je na njoj... Nikolina 28.02.1999. & Nola 04.09.2003.<i></i>
nikinola
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la cvita » 21 stu 2005, 19:39

Nikinola...što da kažem, nego big,big hvala <
>Sad znam što i kako da napravim..njima navodno to treba za glazbeni.Samo sad mi pada na pamet da probam umjesto balona uzeti latex rukavice.<
>Inače što se tiče mog prvašića , tu smo se skroz uhodali...točna,
za, uredna..tu i tamo treba mali popravak i to je to.Prava mamin cura <
> <i></i>
Sutra je novi dan
cvita
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Bubidea » 22 stu 2005, 10:06

Bas sam krenula cviti prepisati uputstva za izradu bubnja, ali me nikinola pretekla i sve nam lijepo objasnila <i></i>
Bubidea
Bogom mi je dano

PostPostao/la Wawayuq » 22 stu 2005, 11:21

Bubi, kak je ono proslo s torbom? Na sta su licile teke, vjezbenice i uzbenici nakon tjedan dana samostalnosti? Jeli i ovaj tjedan neces pregledati torbu do petka? kak se ti oscjecas? <i></i>
Wawayuq
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Bubidea » 22 stu 2005, 11:31

Wawa, a i sve ostale...proslo je savrseno, biljeznice i udzbenici uredni i uredno poslozeni, zadaca uredno napisana (kao da sam je ja pregledavala ) <
>Jedino vidim da, tu i tamo, pise s manje nasiljenom olovkom, ali to mi , stvarno, nema veze.<
>Ja sam puno olabavila po pitanju skole ( a i po pitanju logopedskih vjezbi...nece se svijet srusiti ako jedan dan doma ne odradimo vjezbe, shvatila sam) a stanje se uopce nije pogorsalo, napreduje jednakim intenzitetom.<
>Najvise ste za to zasluzne vi, cure s foruma, i na tome vam puno hvala, B. i ja sada puno lakse disemo <
><
>Kao sto sam vec prije rekla, kuci mora , svaki dan, donijeti udzbenik iz hrvatskog i event. neku knjigu ili biljeznicu, ako nije stigao napisati zadacu, sto se jako rijetko desava.<
>Sada si sve mislim da izostavimo i taj udzbenik iz hrvatskog, jer nam, tako i tako, nicemu ne sluzi kada iz njega vec gotovo sve zna napamet, tako da , uglavnom, citamo iz nekih njegovih knjiga i slikovnica.<
><
>Jednom rjecju, osjecam se super (nadam se da se i B. tako osjeca) pritisak je sada puno manji. <i></i>
Bubidea
Bogom mi je dano

PostPostao/la Blizanci » 22 stu 2005, 17:11

Super, Bubi! <
><
>Moja je petašica i bila sam na 1 roditeljskom (na drugi nisam stigla) i prije dva tjedna sam bila na prvim informacijama i to samo zato da me ne optuže za nemar. Bilježnice i knjige joj još nisam stigla pogledati, ne znam čak niti njen raspored. Jedino u što se uključim je gramatička korekcija već napisane lektire, prije nego je prepiše u bilježnicu. Ili, ako me zamoli, objasnim joj nešto iz matematike. Ocjene su joj super, ima jednu ili dvije četvorke, sve ostalo petice. Turbo je odgovorna, sama uči, piše zadaću, silno se živcira ako nešto ne zna. Prijavi svaku svoju ocjenu i sva zbivanja u školi. Učiteljica ju hvali i kaže da je uzorna, ali pretiha te da se ne zna eksponirati.<
><
>Moj odnos spram školi koji joj prenosim je: svatko je odgovoran za sebe i svoju budućnost, neće uvijek biti mame i tate da
inu o djeci i ako se sami ne izbore za budućnost koju žele, živjeti će životom kojim neće biti zadovoljni, a to je najveća kazna koja se može dobiti za lijenost.<
>Nikada ne vičem za lošu ocjenu, ne prigovaram, već pitam: jesi li učila i je li ti sve jasno. Ako nije učila, zna zašto je dobila lošu ocjenu, a ako joj nije jasno, trebala je prije pitati, a ne prelaziti preko toga. <
><
>Vjerojatno imam dijete kod kojeg to pali i koje je samo po sebi odgovorno, no s druge strane, ja osobno ne volim nikakav pritisak, kao niti iskazano nepovjerenje, stoga smatram da je najveći poklon kojeg mogu dati svom djetetu povjerenje i sigurnost da mi uvijek može sve reći i sve me pitati, te da zbog toga neće biti ismijano, kažnjeno ili zanemareno.<
><
>No, već sada imam blagi osjećaj da sa mlađom neće ići tako lako, jer je totalno drugi tip djeteta pa ću morati pronaći neku drugu metodu poticaja.<
><
> <i></i>
Blizanci
puslica

PostPostao/la cvita » 22 stu 2005, 17:17

Bubidea , hvala na do
im namjerama i evo usput vidim da sve često spominjete šiljenje olovaka.<
>Ja sam pred par godina otkrila one olovčice čije se špice vrte u krug...neke traju par dana, a neke niti jedan...ali pisanje je puno urednije , i ne ostavljaju onaj mrljavi trag..kad se istupi ta špica ide na vrh, a piše se s novom.<
>Istina da mi je kuća puna tih špica koje im ispadaju, ali su zato pernice bez onog ostatka šiljenja, a i bilježnice uredne. <i></i>
Sutra je novi dan
cvita
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Bubidea » 22 stu 2005, 17:21

Cvita ak mislimo na iste olovke, onda su te stalno pomalo nenasiljene, zar ne? Pa, to onda nece opet biti lijepo, tanko napisano ...ili se radi o nekim dr. olovkama? <i></i>
Bubidea
Bogom mi je dano

PostPostao/la cvita » 23 stu 2005, 09:13

Ma jesu, našiljeni su vrhići ili puntice..ustvari i kad se malo istupe nikad nemaju onaj crni mrljavi trag.Naša iskustva su odlična , jedino meni te male puntice idu na živac jer često im ispadnu pa ih nalazim svuda.<
>Obično kad ih tražim bljedo me svi gledaju (sigurno ih ovako lijepo opisujem)...e onda ih ugledam kod njih u knjižari na kasi i kupim odmah po 20 komada <i>Edited by: cvita at: 23/11/05 8:14<
></i>
Sutra je novi dan
cvita
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la pamparam » 23 stu 2005, 11:29

cvita, ja i dalje ne kuzim koje su to olovke, jel one kao tehnicke, samo sa debljim vrhovima? <i></i>
pamparam
Nude Beach Inspector

PostPostao/la nadicab » 23 stu 2005, 11:35

ne, nisu. To su olovke kojima mijenjas cijeli vrh koji sadrzi i minu: potrosenu stavis na drugi kraj olovke i on pogurne novi vrh. Jedina, najveca i nepremostiva mana jest da ti klinci gube te dijelove - nista nije savrseno <i></i>
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la cvita » 23 stu 2005, 12:39

Upravo oavko kaoko ih je nadicab opisala <
>I kao što kaže jedini nedostatak je često ispadanje špica.<
>Obično ih u papirnicama i knjižaram drže kraj kase . <i></i>
Sutra je novi dan
cvita
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la pamparam » 23 stu 2005, 17:05

e sad znam, mislila sam da su predebele za lijepo pisanje, ali probacemo, hvala <i></i>
pamparam
Nude Beach Inspector

PostPostao/la Wawayuq » 23 stu 2005, 17:26

sad stvarno idem u kut se sramit <
>vi tu o stupnju siljenosti, duljini trajanja siljenosti olovaka, i ucestalosti provjere stanja u pernicama a ja jos nisam (od kad je skola pocela) uopce pogledala u pernicu svog prvasa ja samo gledam jel su zadace napisane, a ak su napisane znaci da je tada imao i dovoljno nasiljene olovke <i></i>
Wawayuq
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Adorabla » 24 stu 2005, 13:24

moj klinc se isplatio uciteljica ju je pohvalila da je jako do
a i da vise nema mjesta u imeniku za petice pa je sva sretna doma rekla da vise ne mora ici u skolu jer da joj uciteljica ionako vise nece davati ocjene <
>A ko sam ja da joj kazem da te petice zapravo nisu njene nego moje <i></i>
Adorabla
Medena

PostPostao/la Perla35 » 24 stu 2005, 22:11

Moj prvaš piše domaći odmah nakon škole ... to je njegov ritam jer je jako odgovoran i počne sa hrvatskim, pa onda sve drugo i završi s matematikom jer mu je ona najdraži predmet pa ostavlja šećer za kraj <
>Pokaže mi što su radili u školi, da li su pisali koji diktat ili radili koji kontroli. Kada napiše (a piše sam u svojoj sobi) onda me zove i to pregledamo i zajedno spremimo knjige za sutra, on naoštri olovke i provjeri ima li kakva poruka iz škole ili sl.<
>Npr. prošli tjedan su dobili poziv za cijepljenje, a slijedeći tjedan idu na provjeru sluha.<
>Inače je izuzetno savjestan i to su mi naglasili i trener na judu i teacher na vanškolskom engleskom i njegova učiteljica i časna ... Iza
an je i za predsjednika razreda i kako nije 100% siguran što to znači preuzeo je na sebe organizaciju zajedničkih razrednih igara za vrijeme odmora <
>Evo još misec dana do polugodišta i ja mogu reći da je njemu škola "upala" ko ruka u rukavicu i to i od odnosa sa svojom ekipom u razredu preko učiteljice pa do gradiva <
>Tako da ja pratim njegov ritam i korigiram samo kada treba, a to se uglavnom odnosi na organizaciju vremena i vanškolskih aktivnosti <i></i>
N. 1999.
F. 2003.
Perla35
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la cvita » 25 stu 2005, 10:26

..glazbala, tj bubnjevi i šuškalice uspješno napravljeni..hvala na uputstvima <i></i>
Sutra je novi dan
cvita
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Bubidea » 25 stu 2005, 10:45

Moj B. isto mora vjezbati citanje, u pocetku smo citali iz pocetnice, ono sto su taj dan radili na satu ( to slovo) i par strana u nazad, onak napreskokce sam iza
ala neke rijeci da ih procita. <
>Nakon nekog vremena sam skuzila da on puno stvari zna napamet, iz pocetnice, pa smo presli na nekakvu djecju slikovnicu ( Najljepše bajke II ) koja je pisana velikim tiskanim slovima i tu nema ucenja napamet. <
>To je knjiga iz koje sam mu ja , nekada davno, par puta nesto procitala ( imamo hrpu knjiga, pa sve ne stignu na red) pa se ponekad prisjeti koje rijeci i izgovori je napamet ( tocno ili priblizno tocno) Na to ga ja upozorim da nema citanja napamet, neka se skoncentrira na ono sto cita. <
>Ili ako je dosta umoran, onda vidim da i vise grijesi, pa prestanemo s citanjem za taj dan ili nastavimo malo kasnije.<
>Ako mu se ne da citati, citamo 15 min, a ako vidim da mu je bas fora to sto citamo, onda i produzimo.<
>Zapravo, sada kod njega pali to da on kao cita meni, to ga zabavlja...probaj i ti tak napraviti od citanja neku igru (probaj tako i s mat. ali tu ti nemam savjeta, jer za B. uciteljice kazu da mu je logika i log. zakljucivanje izuzetno jaka strana i da je tu najjaci u razredu ....da se i ja malo pohvalim )<
><
>Ili ga , sto se citanja tice, pustam da si sam procita ono sto sam mu ja prije citala...neke naslove filmova, natpise na slatkisima, reklame po gradu...tako da , zapravo , u svakom trenutku vjezbamo citati, a on to ne osjeti.<
><
>I...mogu ti reci da sam fascinirana kako je napredovao, od djeteta koje je znalo procitati rijeci od cetiri slova (kada je krenuo u skolu ) sada imam dijete koje zna sve procitati, samo ponekad malo zapne ( ako je duza rijec ) i onda mu ja pomognem tako da mu pokazem kako da tu rijec rastavi na slogove i tako je normalno procita. <i>Edited by: Bubidea at: 25/11/05 9:46<
></i>
Bubidea
Bogom mi je dano

PostPostao/la nikinola » 25 stu 2005, 11:31

Isla sam na informacije kojih nije bilo, jer je uciteljica morala svojoj kceri na roditeljski pa se zamjenila sa ucit. engleskog za sat, pa smo nas par poljubili vrata - skoro...a nije nista rekla djeci. Ma mrzim kad se osobe na radnom mjestu u drz. firmama ponasaju ko da im je djedova prcija.<
>Uglavnom, s nogu mi je rekla da je Nikolina do
o, treba vise vjezbati citanje i poraditi na logickom razmisljanju - u rjesavanju matem. zadataka.<
>Imate mi sto preporuciti po tom log. razmisljanju, neki savjet iz iskustva, literaturu?<
> Ja cijelo vrijeme mislim da joj fali koncentracije, ali izgleda da sam na krivom putu. <
>I uzasno me smeta njeno citanje napamet. Znate o cemu pricam?<
>Cita neki tekst i napamet bubne rijec samo zato sto ima zajednicko 1. slovo s onom koja zapravo pise, ili po smislu na osnovu onog sto je vec procitala (jagoda pise a ona bubnejaje ili slicno). Rade li to vasi prvasici i kako se borite/nosite s tim?<
> Nikolina 28.02.1999. & Nola 04.09.2003.<i></i>
nikinola
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la Bubidea » 25 stu 2005, 11:49

A moram se jos malo hvaliti....z
ajanje i oduzimanje je oduvijek jako volio i koristio je svaku priliku da nesto z
oji/oduzme....tako da smo sada, njegovom voljom, presli na objasnjavanje dijeljenja i mnozenja <i></i>
Bubidea
Bogom mi je dano

PostPostao/la Wawayuq » 25 stu 2005, 12:01

vjezbanje logicnog razmisljanja:<
>sto to tocno znaci? Mislis na logiku kao na IQ testovima (niz oblika pa ti reci koji oblik slijedi ili kako pas, macka i mis mogu prec rijeku ako u camcu stanu po 2 zivotinja, a ak je macka ostala s pesom ,pes ce ju pojest, ak je mis s mackom, macka ce njega itd.)?<
><
>ako je to, imas na internetu svakakvih logicnih igrica za downloadati, jest da su na engleskom al su jednostavne pa se daju razumijeti. Isto, pogledaj u knjizari, sigurno ima listica za vijezbe itd. <
><
>citanje:<
>moj sin je isto osrednji citac, nije mu to citanje jaca strana, ne da mu se ni citat bas, pa uspijem mozda svaki drugi dan njega nagovoriti da nesto procita sam. Uciteljica kaze da je sasvim o.k. citac za svoju dob al ne bih da zaostaje... <i></i>
Wawayuq
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la nikinola » 25 stu 2005, 18:18

Ma ne znam ni ja na sto je tocno mislila...kazem vam, ispricala nam se sto nema informacija i onako s nogu nam rekla koju rijec o svakom djetetu - glupaca. Sad se moram misliti do srijede <
>nikolina zna slova i zna citati, ali ne tecno...nista cudno s obzirom da nisu jos ni sva slova o
adili, ali...jedna mama mi je rekla da do kraja godine moraju citati kao spikeri <
>A stvarno me masu smeta to napamet izgovaranje neceg sto nema veze s tekstom, tj. stvarno napisanom rijeci.<
>I mi svaki plakat i slicno koristimo kao vjezbu za citanje.<
>Vidjeti cemo u srijedu na sto je mislila.<
>By the way, neku vecer je pala na izlazu iz skole, sva sam premrla Skotrljala se preko 5-6 skalina, udarila se u ruku, koljeno i lice... nije bilo krvi i slicno, ali se sva prepala.<
>A da ne spominjem da uopce nema zarulje na ulazu u skolu, a u 5.30 - 6 kad im zavrsi nastava, vani je vec mrkli mrak. UZAS. Nikolina 28.02.1999. & Nola 04.09.2003.<i></i>
nikinola
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la cvita » 26 stu 2005, 00:49

Ne
inite što se tiče čitanja...naučit će.Polako i s puno vježbe.<
>Moja čita i to je to ..ne zato što je ja forsiram,nego eto sama još prije škole došla do tog.Svejedno, svaki dan nešto čitucka nevezano za čitanku a i ja joj dosta čitam.<
>Jedna
iga manje..jer s dečkima je to bio pakao Kad su krenuli u prvi razred bili su pravi nečitači, krenuli su od nule..tada sam se prvi put srela s izrazima glasovne sinteze i analize..moji to nisu čuli niti prepoznavali.Onda sam kupila O
adović-Čudina Igrom do čitanja i radila cijelo prvo polugodište.Na kraju prvog polugodišta bili su solidni čitači, na kraju prvog razreda odlični .<
>Mislim da je to čitanje napamet normalna pojava, a isto tako nije istina da na kraju prvog razreda moraju čitati kao spikeri.Vještina čitanja se svladava i u drugom razredu.Po meni je od
zine bitnije razumijevanje čitanja...jer kako će rješiti tekstualni zadatak iz matematike ako ne razumiju što su pročitali?! <i>Edited by: cvita at: 25/11/05 23:50<
></i>
Sutra je novi dan
cvita
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la nikinola » 26 stu 2005, 19:41

Ma ne znam.<
>Jucer kad sam isla po nju uhvatila sam uciteljicu na hodniku, rekla sam joj za zarulju. Navodno je tu bilo zarulje dok je djeca nisu razbila... <
>Pa valjda znaju da gdje su djeca tu ce biti i razbijenih zarulja...ne virujem da ne postoje neke zastitne fore koje se stavljeju. Mislim na neke "plafonjere" ili sjenila ili ne znam vise kako da ih nazovem, jer nisu ni prvo ni drugo.<
>Neko tijelo ucvrsceno zicom, npr. koja ne dopusta kamenu da razbije zarulju.<
>I navodno Elektra radi na rasvjeti oko skole. Ne znam u koje doba posto ih ja nikad tamo vidila nisam.<
><
>Pa sam je priupitala da mi malo pojasni ono logicko razmisljanje.<
>Koliko sam je skuzila Nikolina je jos razigrana (u stilu svi su), rastresena - digne ruku da odgovori na pitanje pa kad dobije rijec ne zna sto je htjela , sve u stilu - svi su losi citaci, svi su jos (pre)neozbiljni...<
>U pon. popodne imamo roditeljski sastanak, 1. otkad je pocela skola, onaj prije pocetka nastave necu ni racunati.<
>Uglavnom govoriti ce se o HNOS-u, trebamo ponijeti olovke jer cemo ispunjavati neki upitnik.<
> Nikolina 28.02.1999. & Nola 04.09.2003.<i></i>
nikinola
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la cvita » 26 stu 2005, 20:18

HNOS-u?......ili bi možda trebala znati što je to <i></i>
Sutra je novi dan
cvita
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la nikinola » 26 stu 2005, 22:30

Koliko znam to je reforma skolstva.<
>Da ti iskreno kazem - ni ja nisam upucena. Navodno cemo u pon. biti vise informirani o tome .<
>(cini mi se da je rekla i "...posto ste svi pristali sudjelovati u tome." <
>Stvarno ne znam kada ) Nikolina 28.02.1999. & Nola 04.09.2003.<i></i>
nikinola
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PrethodnaSljedeća

Natrag na Školarci (i studenti)

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.