evo jucer smo obavili vadjenje krvi, ekg, danas pregled kod nase dokice, sutra anesteziologa - Je li i nju pregleda anest ili su to samo nalazi ???
krv i ekg su prosli u urlanju ali kod Vanje to i nije tako neuobicajeno, vrlo brzo se dovede do bacakanja. Sve je to vrlo hrabro odradio tata jer je mater bila u guzvi na poslu.
Netko me gore pitao, kako tako rano ? Stvar je u tome da su njoj krajnici toliki da ometaju disanje - ona dise na usta skoro stalno a koliko sam shvatila ima xy stvari koje se pri tome dogadjaju ako je dugotrajno ( npr. rad srca, oblik lica) Isto tako, bili smo na pregledu kod Dr. koji je na glasu kao nesklon operaciji uopce a kamoli u tako ranoj dobi i on je preporucio vadjenje.
Hvala vam svima za price, ne mislim puno tupiti o tome ali provucem tu i tamo i zbog nje i zbog Lene ( mi smo uglavnom kao cerge, i njima ce biti prva noc da ce spavati odvojeno jedna od druge). Kako mi imamo izmisljene price o Kamicku i Muharku skoro svako vece, tako trenutno Kamicko hrce, pa ce onda na pregled i tako...
Potraziti cu i knjigu. Moram priznati da hvalim boga sto postoji opcija apartmana, ja nisam tip mame koja mora biti svaki trenutak sa svojim djetetom ali pomisao da je pustim da spava sama ovakva majusna u nekoj bolnici mi je
potraziti cu miffy u knjiznici