Sada je: 12 kol 2026, 10:36.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

naravno da se ovo podrazumijeva.Ja svoje cure ucim da nikada ne smiju poceti prve ne smiju se rugati, ne smiju se duriti ne smiju zapoceti tucu

Nemoj dati da netko tebe tuce. (Saznala sam da ga najbolji prijatelj zna udariti)
idem ja na drugu stranu pogledat, kad li, tamo neki djecak, mozda jedno 3.5 godine, stoji na izlazu, rasirio ruke i ne pusti ga. liam se okrene da ode drugim putem. moja reakcija: u hipu nadjem pripadajuceg odraslog, kazem mu sta mu dijete radi i uputim ga neka izvoli to rijesiti i nauciti dijete lijepom ponasanju.

I naravno da se meni srce slama. Ali ja se ne mjesam...Vrlo rijetko, i to je onda upuceno Crvicu a ne "malom tiraninu"
Nedavno je bio na jednom rodendanu u igraonici (Velesajam-hrpetina klinaca) i jedan decko ga je iz cista mira uhvatio u kravatu, sakom ga nabio u trbuh, bacio na pod i stao mu nogom na trbuh
i Crvicu rekao da ako ga netko napadne da se mora braniti (!!!) Ja sam ostala paf! jedan decko ga je iz cista mira uhvatio u kravatu, sakom ga nabio u trbuh, bacio na pod i stao mu nogom na trbuh

. Ja se sjecam iz svojeg vrtickog razdoblja da je uvijek bilo sefova bandi, a i onih koji su dobivali batine. Ja razmisljam slicno kao Adorabla i ucim ga "nikada ne zapocinji prvi", no nisam si jos na cisto s time sta napraviti kad ga netko drugi lupi. I ne slazem se s teorijama "pusti djecu da to sama razrijese" jer ne vjerujem u razrijesavanje icega tucnjavom. A ovako mali jos nisu sposobni sjesti pa razgovarati o svemu svaki s svoje strane stola.
ali me je stvarno

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.