da se malo ukljucim
napravila sam kako majstor kaze: oprala sam prvo sa sodom, istina, nisam nasla onu za bacve, tj. nisam imala vremena trazit, ali sam suknula jedno kilu obicne i oprala, nakon toga sam oprala s litrom octa, mislim da sam ju dobro isprala
eh, sad ves, ne znam. dala sam si truda pa sam proucavala unutrasnjost (ja imam candy, onu kaj se puni od gore). iako ima svakako manje pukotina od one "obicne" za gljive i slicna sr..ipak sam primijetila da ima nesto gljivica oko bubnja, na gumi, onako u unutrasnjosti, morala sam bas pogurnuti glavu unutra

onda sam kupila varikinu i pospricala (razrijedila i stavila u spricu) ono za deterdzent kako kaze majstor, malo i tu gumu, ali nisam se bas usudila ostaviti da predugo djeluje, prebrisala. nije se bas skroz skinulo, trebalo bi ponoviti postupak. zatim sam tu noc oprala bijeli ves, s dodatkom varikine i umjesto omeksivaca nalila bijeli ocat. uf, nije lose, iako kako jos nisam kupila sodu, oprala sam crni ves i ima jos uvijek taj neki miris, mozda ne tako intenzivan, ali svejedno
gdje ima tog drefta za kupit? koliko kosta kg? mozda bih probala promijeniti prasak, iako, ja perem s dashom